Ana sayfa Sosyal Medya Pınar Deniz ve Uraz Kaygılaroğlu’nun Avcı dizisinin setinden ilk kare geldi gelmesine ama fotoğrafta ilginç bir detay var!

Pınar Deniz ve Uraz Kaygılaroğlu’nun Avcı dizisinin setinden ilk kare geldi gelmesine ama fotoğrafta ilginç bir detay var!

tarafından sevda

Televizyongazetesi.com/Detay – Pınar Deniz ile Uraz Kaygılaroğlu’nun başrollerinde yer aldığı Disney Plus için çekilen Avcı dizisinin setinden ilk kare geldi.

İsmi önce SüperStar olarak duyurulan ve daha sonra Avcı olarak değiştirilen dizi konusuyla da adından söz ettirecek bir iş olacağa benziyor.

Uraz Kaygılaroğlu instagram hesabından partneri ile birlikte bir fotoğrafını paylaştı. Uraz Kaygılaroğlu’nun “Pınar bana vitamin ısmarladı” yazıp gülücük emojisi koyduğu fotoğrafta iki oyuncu da karavanda ve kollarına serum bağlı şekilde görülüyor.

Pınar Deniz ve Uraz Kaygılaroğlu'nun Avcı dizisinin setinden ilk kare geldi gelmesine ama fotoğrafta ilginç bir detay var! 7

Kanal D’nin sezona damgasını vuran dizisi Yargı’nın Ceylin’i olarak büyük beğeni toplayan Pınar Deniz, dizinin sezon finali yapmasının ardından bir süre dinlenip Avcı için kamera karşısına geçti.

Show TV’deki Üç Kuruş dizisi sona eren Uraz Kaygılaroğlu da yakın arkadaşları, ünlü komedyen Cem Yılmaz ve Oyuncu Kaan Yıldırım ile Bodrum’da tatil yaptıktan sonra çalışmaya başladı.  Pınar Deniz’in bir seri katile hayat vereceği dizide Uraz Kaygılaroğlu da bir polisi oynayacak.

Hikayesiyle de dikkat çeken dizide Pınar Deniz, suçlu olarak gördüğü kişileri öldüren ve özellikle kurbanlarını kadına, çocuklara, hayvanlara veya hayata zarar veren insanlar arasından seçen ancak kendisini bir sanatçı olarak gizleyen seri katil rolüyle merak uyandırıyor.

Kadrosunda ayrıca Ahmet Rıfat Şungar, Tolga Tekin ve Şebnem Hassanisoughi’nin de yer aldığı Avcı yakın zamanda Disney Plus’ta izleyici ile buluşacak.