Ana sayfa Dizi Haberleri Hayranlarının çok özlediği Oktay Kaynarca nihayet yeniden sette!

Hayranlarının çok özlediği Oktay Kaynarca nihayet yeniden sette!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Dizi dünyasının en “ağır” oyuncularından Oktay Kaynarca’nın hayranları çok uzun süredir hasret çekiyor. Geçen kış başında Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’la ekrana gelmek üzereyken anlaşmazlık sonucu setlerden uzak olan Kaynarca’nın yeni dizisi Ben Bu Dünyaya Sığmazam’dan beklenen haber geldi.

Oktay Kaynarca bu kez hayranlarının karşısına sadece oyuncu olarak değil, yapımcı olarak da çıkmaya hazırlanıyor. Dolayısıyla yeni dizisi Ben Bu Cihana Sığmazam, Oktay Kaynarca için özel bir önem taşıyor. Bir süredir yeni dizisi için gün sayan Oktay Kaynarca’dan nihayet büyük haber geldi.

Önümüzdeki kış sezonunda ATV’de ekrana gelecek Ben Bu Cihana Sığmazam’ın çekimleri nihayet başladı. Tüm set ekibi ilk bölümün çekimi için kamera karşısına ve arkasına geçti. Şimdi hem Oktay Kaynarca hem de hayranları için büyük bekleyiş başladı.

Dizide Oktay Kaynarca’ya partner olacak kadın oyuncunun adı da açıklandı. Buna göre Pelin Akil, bu yeni dizide Oktay Kaynarca’nın partneri olacak. İki oyuncu Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmazda da birlikte oynamıştı. Ancak ikili bu kez partner olacak.

Ben Bu Dünyaya Sığmazam’ın kadrosunda en çok dikkat çeken isimlerden birisi de Eren Vurdem oldu. Söz isimli asker dizisinde canlandırdığı Ateş karakteri ile akıllardan çıkmayan oyuncu, sonraki süreçte de önemli rollerde yer aldı.

Ben Bu Cihana Sığmazam dizisinin dikkat çeken oyuncu kadrosunda ayrıca şu isimler bulunuyor: Ebru Özkan, Işıl Yücesoy, Mina Derman, Ali Seçkiner Alıcı, Burcu Binici, Batuhan Sezer, İnanç Konukçu, Pelin Uluksar, Ragıp Savaş, Hakan Karahan, Erkan Sever, Başak Kıvılcım Ertanoğlu, Selçuk Kılıç, Umut Mirza, Değer Alp, Aslı Sevi, Melisa Duru Ünal, Ömer Kurt, Ziya Kürküt, Ahmet Yıldırım, Tanıl Yöntem, Doruk Öztürk… ”

Yeni dizinin yönetmenliğini Tarkan Karlıdağ üstlenirken senaryosu ise usta kalem Mahinur Ergun tarafından yazılıyor. Yeni dizinin konusuyla ilgili ise henüz bir açıklama yapılmadı. Ben Bu Cihana Sığmazam dizisinin eylül ayında izleyiciyle buluşması bekleniyor.