Ana sayfa Dizi Haberleri Pınar Deniz’den bomba anlaşma! Oyuncu, dünyaca ünlü kozmetik markasının yüzü oldu!

Pınar Deniz’den bomba anlaşma! Oyuncu, dünyaca ünlü kozmetik markasının yüzü oldu!

tarafından sevda

Televizyongazetesi.com/Detay – Dünyaca ünlü kozmetik ve  güzellik markası L’Oréal Paris’in yeni güzellik elçisi, sinema ve televizyon dünyasının yükselen ismi Pınar Deniz oldu.

Güzelliğiyle olduğu kadar oyunculuktaki performansıyla da dikkatleri üzerine çeken Pınar Deniz, L’Oréal Paris’in marka yüzü olarak yılın en çok ses getirecek iş birliklerinden birini imzaladı.

Ünlü oyuncu mutluluğunu sosyal medyadan hayranlarıyla paylaşarak şu ifadeleri kullandı; “Heyecandan içim içime sığmıyor. Güzellik elçisi olduğum L’Oréal  Paris ailesine hoş geldim diyebiliriz.”

Pınar Deniz'den bomba anlaşma! Oyuncu, dünyaca ünlü kozmetik markasının yüzü oldu! 8

Kanal D’nin Yargı dizisinde canlandırdığı ‘Ceylin’ karakteriyle geçtiğimiz yayın döneminde en çok ses getiren isimlerinden olan ve geniş bir hayran kitlesi bulunan Pınar Deniz, L’Oréal Paris ailesinin yeni güzellik elçisi olmaktan duyduğu mutluluğu şu sözlerle ifade etti;

“Küçüklüğümden beri her duyduğumda hayran olduğum bir cümle: Çünkü biz buna değeriz! Benim için kendi değerini bilmek, kalıplar olmadan kendine değer biçebilmek ve kendi gücünün farkında olmak demek. Oyunculuk kariyerimde hep güçlü, söyleyecek sözü olan ve rol model alınabilecek kadınlara hayat vermeyi seçtim; çünkü, gücümüzün içten geldiğine ve hayatın her anında gururla taşımamız gerektiğine inandım. Şimdi bana ilham veren güçlü kadınlar ile “Çünkü Biz Buna Değeriz” dediğim için çok heyecanlı ve mutluyum.”

Pınar Deniz'den bomba anlaşma! Oyuncu, dünyaca ünlü kozmetik markasının yüzü oldu! 9

Rol aldığı yapımlarda güçlü ve kendinden emin kadın profillere hayat veren Pınar Deniz, L’Oréal Paris ailesinin bir parçası olduğu için çok mutlu olduğunu belirterek, ” Bu kendi hayalini yaşamak gibi! Dünyanın 1 numaralı güzellik markası Loreal Paris ile güzellik elçisi olduğum uzun ve heyecanlı işbirliğimiz başlıyor.

Güzelliğe öncülük eden; misyonu kadınları kendi yollarında güçlendirmek olan bir markanın parçası olmak mutluluk verici. Herkesin yıllardır severek kullandığı, gücünü arkasındaki bilim ve uzmanlıktan alan Loreal Paris favorilerim ile birçok sürprizimiz olacak” şeklinde konuştu.