Ana sayfa Sosyal Medya Berk Oktay ve Yıldız Çağrı Atiksoy çifti egzotik adada yorgunluk atıyor!

Berk Oktay ve Yıldız Çağrı Atiksoy çifti egzotik adada yorgunluk atıyor!

tarafından sevda

Televizyongazetesi.com/Detay – 2017-2021 yılları arasında Fox TV’de yayınlanan Savaşçı adlı dizide tanışıp aşk yaşamaya başlayan ünlü çift Yıldız Çağrı Atiksoy ve Berk Oktay, uzun süredir mutlu bir beraberlik yaşıyor.

Evlilik kararı alan ve geçtiğimiz Şubat ayında  Yıldız Çağrı Atiksoy’un memleketi İzmir’de aile arasında düzenlenen bir törenle nişanlanan çift ekranların sezon arasına girmesiyle birlikte soluğu Maldivler’de aldı.

Adadan romantik pozlarını sosyal medyada paylaşan ikilinin hayranları fotoğraflara, ‘Düğün öncesi ön balayı’ yorumlarında bulundular.

Berk Oktay ve Yıldız Çağrı Atiksoy çifti egzotik adada yorgunluk atıyor! 7

Deniz ve güneşin tadını çıkaran çiftin fotoğrafları kısa sürede yüzlerce yorum aldı. Hayranları, paylaşıma bol bol nazar boncuğu emojisi bıraktı.

Fox TV’de yayınlanan Yasak Elma dizisinde canlandırdığı ‘Çağatay’ karakteriyle beğeni toplayan Berk Oktay, dizinin sezon finalinde yapıma veda etmişti.Berk Oktay, geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamada düğün hazırlıklarına başladıklarını söyleyerek, düğünü eylül ayında yapmayı planladıklarını açıklamıştı.

Düğünü Çeşme’de ya da İstanbul’da yapacaklarını söyleyen Oktay, “Salon düğünü olmayacak. Eylül ayında kır düğünü düşünüyoruz. Ancak yer belli değil. Çeşme ya da İstanbul olacak. Sanırım büyük ihtimalle İstanbul olacak” dedi. Anlaşılan o ki çift İstanbul’a döndükten sonra da düğün hazırlığına devam edecek.