Ana sayfa Sosyal Medya Pınar Deniz’in kızıl saçlı yeni imajı sosyal medyayı ikiye böldü!..

Pınar Deniz’in kızıl saçlı yeni imajı sosyal medyayı ikiye böldü!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Geçtiğimiz sezon Kanal D’nin Yargı dizisindeki performansıyla adından söz ettiren oyuncu Pınar Deniz yeni imajıyla gündeme geldi.

Oyuncu, Haziran ayında Türkiye yayınına başlayan dijital platform Disney Plus’taki projesi için imajını değiştirdi. Pınar Deniz yeni imajını instagram hesabından takipçileriyle paylaştı.

Pınar Deniz’in “Bil bakalım ben kimim?” notuyla paylaştığı son hali beğeni ve yorum yağmuruna tutuldu. Saçlarını kızıl renge boyatan popüler oyuncuya, ‘Ariel misin acaba’, ‘Aman Allahım bu güzellikte ne böyle’, ‘Kızıl Afet’ yorumları geldi.

Pınar Deniz'in kızıl saçlı yeni imajı sosyal medyayı ikiye böldü!.. 9

Bazı takipçileri ise oyuncunun yeni imajını  beğenmeyerek, ‘Valla bilemem ama inşallah saçın peruktur’ şeklinde yorumlarda bulundular.  Oyuncunun yeni imajı sosyal medyayı ikiye böldü.

Pınar Deniz yeni dizisi Avcı’da Uraz Kaygılaroğlu ile başrolü paylaşıyor. Yakında Disney Plus’da izleyici ile buluşması beklenen Avcı dizisi merakla bekleniyor. Avcı’nın  dijital platformun sosyal medya hesabından yayınlanan ilk görüntüleri merakı iyice artırdı.

Pınar Deniz'in kızıl saçlı yeni imajı sosyal medyayı ikiye böldü!.. 10

Avcı’da Pınar Deniz, suçlu olarak gördüğü kişileri öldüren ve özellikle kurbanlarını kadına, çocuklara, hayvanlara veya hayata zarar veren insanlar arasından seçen ancak kendisini bir sanatçı olarak gizleyen bir seri katili canlandıracak. Avcı yakın zamanda Disney Plus’ta izleyici ile buluşacak.

Pınar Deniz'in kızıl saçlı yeni imajı sosyal medyayı ikiye böldü!.. 11