Ana sayfa Dizi Haberleri Bir Küçük Gün Işığı dizisi genç bir oyuncuyu göz önüne çıkartacak!

Bir Küçük Gün Işığı dizisi genç bir oyuncuyu göz önüne çıkartacak!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – atv ekranında Eylül ayından itibaren izleyicilerle buluşması beklenen Bir Küçük Gün Işığı isimli yeni dizinin kadrosunda çok önemli isimler bir araya geldi. Mahkum dizisinden ayrılan Seray Kaya ile Yasak Elma dizisine veda eden Berk Oktay başrolde buluştu.

Dizinin oyuncu kadrosunda Esra Dermancıoğlu, Şerif Sezer, Tuğçe Açıkgöz, Berk Kotan ve Yiğit Yapıcı gibi isimlerin yanı sıra Gizem Ünsal da bulunuyor. Genç oyuncu Gizem Ünsal için Bir Küçük Gün Işığı dizisinin kariyerinde büyük bir çıkış yapma potansiyeli olan bir proje olduğunu söyleyebiliriz.

1990 yılında dünyaya gelen Gizem Ünsal, Fazilet Hanım ve Kızları dizisiyle birlikte setlere adım attı. Sadakatsiz dizisinde de konuk oyuncu olarak yer alan Gizem Ünsal, Blu TV’de yayınlanan Yarım Kalan Aşklar dizisindeki Ece karakteri ile dikkatleri üzerine çekmişti.

Yarım Kalan Aşklar dizisinde Ece karakteri yalanlarla dolu birisiydi. Dolandırıcılık hevesi içindeki Ece karakterinin başından geçen talihsizlikler de diziye damga vurmuştu. Gizem Ünsal başarılı performans sergilediği bu karakterin ardından hikayesi yine entrikalarla dolu bir diziye başladı.

Bir Küçük Gün Işığı dizisi genç bir oyuncuyu göz önüne çıkartacak! 7

İtalya’da çekimlerine başlanan ve İstanbul’da da devam etmekte olan Bir Küçük Gün Işığı dizisinde, Fulya karakteriyle izleyeceğimiz oyuncu, Seray Kaya’nın canlandırdığı Elif karakterinin ortağı olacak.

Bir Küçük Gün Işığı dizisinde her karakterin sırlarla dolu olması ve mutlaka sakladıkları bir şeyler bulunması, hikayenin en can alıcı noktasını oluşturuyor.

Fulya karakterinin nasıl sırlar taşıdığı ve Elif ile de hikayede nasıl bir ilişki içinde olacağı merakla bekleniyor.

Bir Küçük Gün Işığı dizisi şimdiye kadar yan rollerde olan ve fazla öne çıkamayan Gizem Ünsal adına daha geniş bir izleyici kitlesine daha güçlü bir rol ile ulaşması anlamına da geliyor.

Genç oyuncu adına kariyer çıkışı yaşayabileceği bir dizi olması noktasında yeni atv projesinin önemli bir anlamı bulunuyor.