Ana sayfa Sosyal Medya Dizisi Gizli Saklı sona eren Halit Özgür Sarı morali bozmadı!

Dizisi Gizli Saklı sona eren Halit Özgür Sarı morali bozmadı!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV’de ekrana gelen Gizli Saklı, İçimizdeki Ateş’ten sonra final yapan ikinci yaz dizisi oldu. Ancak başrol oyuncusu Halit Özgür Sarı moralini bozmadı. Sosyal medyadan yaptığı paylaşımla hayranlarına da moral verdi.

Halit Özgür Sarı’nın başrolünü Sinem Ünsal’la paylaştığı Gizli Saklı dizisi, 3 Ağustos Çarşamba akşamı yayınlanan son bölümüyle final yaptı. Dizinin izleyicileri finalden dolayı çok üzüldü. Ancak onlara moral veren kişi yine dizinin başrol oyuncusu Halit Özgür Sarı oldu.

Halit Özgür Sarı, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda moralinin bozulmadığını gösterdi ve izleyicilerine teşekkür etti. Başarılı oyuncu paylaşımında şöyle dedi: “En büyük teşekkür tabii ki size???????? Her dakika yanımdaydınız her dakika destekçiydiniz. Emek verip hazırladığınız gönderilerden, yakaladığınız detaylardan, yaptığınız komik şakalardan öperim. Daha çooooooook işimiz var ????”

Dizisi Gizli Saklı sona eren Halit Özgür Sarı morali bozmadı! 7

Bu mesaj Halit Özgür Sarı’nın hayranlarını mutlu ederken ünlü oyuncuyu bir an önce güzel bir işte görmek istediklerini dile getirdiler. Hayranları bu paylaşımın üzerine Halit Özgür Sarı’yı mesaj yağmuruna tuttu.

Fox TV, son iki yıldır üst üste birçok diziyi düşük reytingler nedeniyle yayından kaldırdı. Bu sebeple de dizi hayranları tarafından güvenilmez bir kanal olarak tarif ediliyor. Sosyal medyada en son Gizli Saklı dizisinin final kararına da büyük tepki geldi.

No:9 Productions’ın yapımcılığını üstlendiği ve yönetmenliğini ve senaryosunu Şahin Altuğ’un yaptığı Gizli Saklı dizisi reytinglerde bir türlü başarıya ulaşamadı. Her hafta ortalamanın altında puan alan dizi hakkında da en sonunda beklenen karar verildi.