Ana sayfa Güncel Haberler Pınar Deniz’in projeleri iptal oldu!

Pınar Deniz’in projeleri iptal oldu!

tarafından ker_def

Ünlü oyuncu Pınar Deniz, koronavirüs pandemisinden en kötü etkilenen ünlü isimlerin başında geliyor. Oyuncu, koronavirüs nedeniyle anneannesinin vefatının üzüntüsünü yaşadı.Annesi da dahil olmak üzere, ailesinden birçok kişi de sıkıntılı bir süreç geçirdi. O dönemde ne yapacağını bilemeyen Pınar Deniz, daha sonra tecrübe kazanıp kendisi gibi sıkıntılar yaşayanlara da tecrübeleriyle destek olmaya çabaladı.

Pınar Deniz, eş yaşamı noktasında da bedeller ödedi. Sete çıkmaya hazırlandığı bir film projesi iptal olan oyuncu, başka projelerde de benzer şekilde iptaller yaşadı. BeStyle dergisine karantina süreci hakkında açıklama yapan ünlü oyuncu, tüm bu yaşadıklarına ise isyan etmiyor.

Pınar Deniz, şu sözleriyle dikkatleri çekti: “Sete çıkmaya hazırlandığım bir film projesi vardı, pandemiden dolayı ertelendi. Başka projelerim iptal oldu ama böyle olması gerekiyormuş, isyan etmiyorum açıkçası. Bana unuttuğum bir duyguyu hatırlattı bu süreç. Bir bilinmezliğin içine girdik. Nasıl olacak bu yeni normal, hayatımıza nasıl sirayet edecek merak ediyorum ben de. Çalışmayı, oynamayı çok seviyorum. Bir virüsün gelip hayatı durdurduğu, sağlıkla sınandığımız bir dönemde üretmek, işe yarar hissetmek istiyorum demek bencillik mi bilmiyorum ama çok özledim.”

Ünlü oyuncu ayrıca evlilik gibi bir hayalinin de olmadığını açıkladı. Pınar Deniz, çocukları çok seviyor. Hatta oyuncunun içinde engel olamadığı bir annelik duygusu da var. Pınar Deniz, tüm bu duyguların farkında ama uzunca bir süre evlenmeyi ve çocuk sahibi olmayı düşünmüyor.

Pınar Deniz'in projeleri iptal oldu! 7