Ana sayfa Dizi Haberleri Öğretmen dizisindeki büyük mesaj, pandemi süreci ile anlam kazandı!

Öğretmen dizisindeki büyük mesaj, pandemi süreci ile anlam kazandı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Öğretmen dizisinde Gizem karakterini canlandıran Afra Saraçoğlu, yeni sezonda dizinin çok etkili sahnelerle döneceğinin müjdesini verdi. Youtube’da katıldığı sohbet programında dizisi hakkında konuşan oyuncu, pandemi süreciyle dizideki gelişmeleri paralel bir açıdan değerlendirdi.

Afra Saraçoğlu, ilk 4 bölümü yayınlanan dizinin ortak vicdan oluşturmaya başladığı bir noktada kaldığını belirterek, pandemi sürecinde de tüm insanlığın ortak bir vicdan noktasında buluşmasına atıf yaptı. Oyuncu, “Tam da şu zamanda bitti; ortak bir vicdan oluşturuluyordu. Tam o zamanda, tam yerinde kesildi” dedi.

Öğretmen dizisindeki büyük mesaj, pandemi süreci ile anlam kazandı! 7

“Biz de orada karantinaydık” diye konuşan ünlü oyuncu, sonraki bölümlerde ortak vicdana atıf yapan sahnelerin geleceğini de ifade etti. Öğretmen dizisinin ilk sezonu 4 bölüm ile mecburen tamamlanmış oldu. Temmuz sonunda çekimlerin başlaması ve Eylül ayında da ikinci sezonun başlaması bekleniyor. Yeni sezonda yayınlanacak olan bölümler, toplumsal mesaj noktasında çok etkili sahnelerle dolu olacak.

Pandemi döneminde evde kalmayı normal karşıladığını belirten Afra Saraçoğlu, “Ben evcimen bir insanım. Evimde oturmayı çok seviyorum. Kendimi güvende hissediyorum. Çok rahat hissediyorum” dedi.

Marketten aldıkları her şeyi sabunla yıkadıklarını belirten Afra Saraçoğlu, annesinin bu konuda çok titiz davrandığını belirtti. Cilt bakımı yaptırmayı çok istediğini ifade eden oyuncu, riskli olduğu için yaptıramadığını vurguladı.

Sohbeti videodan izleyebilirsiniz.