Ana sayfa TV Programları Polis, Yüksel Bey’den şüpheleniyor! – Müge Anlı İle Tatlı Sert 5 Kasım 2018

Polis, Yüksel Bey’den şüpheleniyor! – Müge Anlı İle Tatlı Sert 5 Kasım 2018

tarafından ker_def

Müge Anlı ile Tatlı Sert programında Nazmiye Oruçoğlu cinayetiyle ilgili gelişmelerin takip edilmesine devam ediliyor. 5 Kasım Pazartesi günü ekrana gelen bölümde konuyla ilgili yeni gelişme aktarıldı. Polis düğmeye bastı. 3 kişi gözaltında! Polis, gözaltına alınan isimlerden Yüksel beyden şüpheleniyor.

İstanbul Esenyurt’ta yaşayan iki çocuk annesi 45 yaşındaki Nazmiye Oruçoğlu, 6 Eylül’de esrarengiz bir şekilde kayboldu. Programda bu konu yine gündemin ilk sırasındaydı ve Müge Anlı gelişmeleri aktardı. Yüksel beyin durumuyla ilgili gelişmeleri videodan izleyebilirsiniz.

Emlak zengini olarak anılan Oruçoğlu’na bir türlü ulaşamayan ailesi, Müge Anlı’ya konuk oldu. Yapılan araştırma sırasında Göktürk Cendere Yolu’nda terk edilmiş bir minibüsün bagajında Nazmiye Oruçoğlu’nun cansız bedeni bulundu.

Bu gelişme üzerine düğmeye basan polis, Cumartesi günü eski eş Yüksel Y., oğlu Serhat Y. ve Yülsel Y.’nin 6 Eylül’de beyaz aracını kullandığı Erhan Ç.’yi gözaltına aldı.

İşte Müge Anlı’nın 5 Kasım Pazartesi günkü programında konuyla ilgili yer alan bölüm.. Videodan izleyebilirsiniz.

Faili meçhul cinayetler ve kayıpların yanı sıra birçok sosyal sorumluluk projesi ile de adından sıkça söz ettiren, Hafta içi her gün seyirciyi ekran başına kilitleyen Müge Anlı ve ekibi, üzerinde çalıştığı kayıp dosyalarını, cinayete kurban giden kişileri ve kayıpların tüm yaşamını ortaya çıkararak onları bulmaya, olayları aydınlatmaya devam ediyor…