Ana sayfa Dizi Fragmanları Poyraz Karayel’de yüzleşme zamanı

Poyraz Karayel’de yüzleşme zamanı

tarafından ker_def

Kanal D’nin yapımcılığını Limon Film’in üstlendiği, yönetmenliğini Çağrı Vila Lostuvalı’nın yaptığı, başrollerini; İlker Kaleli, Burçin Terzioğlu, Musa Uzunlar, Özkan Uğur, İdil Fırat, Fırat Çelik, Öykü Çelik, Ali İl, Celil Nalçakan, Kanbolat Görkem Arslan, Emel Çölgençen, Hare Sürel, Ece Özdikici, Cem Cücenoğlu, Ataberk Mutlu, İsmail Düvenci, Emirhan Akbaba ve Gülçin Hatıhan’ın paylaştıkları, sevilen dizisi “Poyraz Karayel” yeni bölümü ile ekrana geliyor.

Tüm Türkiye’nin öldüğünü sandığı İsmail Karayel, Poyraz’la Meltem’in karşısındadır ve artık yüzleşme zamanıdır. Poyraz, Meltem ve İsmail ilk defa tüm gerçekleri yüz yüze konuşurlar. Sefer Sema ile ilgili öğrendiklerinden sonra soluğu Sema’nın kapısında alır ama Sema’ya hastalığını öğrendim demek yerine bambaşka bir fikri vardır. Ayşegül Poyraz’ın Selin Karaca hakkında söylediği yalanları yüzüne vurmak için kurnazca bir plan yapar; bu plan sonucunda Poyraz, Ayşegül ve Selin bir restoranda burun buruna gelirler. Poyraz artık iyice köşeye sıkışmıştır. Şimdi Poyraz’ın hem Ayşegül’ün hem de görev icabı da olsa Selin’in gönlünü alması gerekmektedir. Bu arada Selin’in peşinde bu sefer gerçek bir tehlike vardır, Poyraz’ın onu kurtarma çabası ise Ayşegül’le ilişkilerine ciddi bir çatlak vermek üzeredir…

Dizinin yapım ve oyuncu kadrosu da şöyle

Yapım : Limon Film
Yapımcı : Hayri Aslan
Yönetmen : Çağrı Lostuvalı
Senaryo : Ethem Özışık
Görüntü Yönetmeni : Haluk Erkan
Sanat Yönetmeni : Serkan Özer
Oyuncular : İlker Kaleli (Poyraz Karayel), Burçin Terzioğlu (Ayşegül), Musa Uzunlar (Bahri Umman), Özkan Uğur (Adil Topal), Fırat Çelik(Mete), İdil Fırat (Despina Petridis),Öykü Çelik (Dafne), Ali İl (Sadreddin),Celil Nalçakan (Zülfikar), Kanbolat Görkem (Sefer), Emel Çölgençen (Sema), Hare Sürel (Meltem), Ece Özdikici (Songül), Cem Cücenoğlu (Taşkafa), Ataberk Mutlu (Sinan), İsmail Düvenci (Cevher), Emirhan Akbaba (İsa), Gülçin Hatıhan (Ümran)

Yayın Tarihi : 06 Ocak Çarşamba / 2015 Yayın Saati : 20.00