Ana sayfa Sosyal Medya Prenses, ışık, star güneş, güzellik… Özge Yağız’ın hayranlarından gelen mesajlarda neler neler var!

Prenses, ışık, star güneş, güzellik… Özge Yağız’ın hayranlarından gelen mesajlarda neler neler var!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com/Detay – Genç kuşağın dikkat çeken oyuncularından birisi Özge Yağız! 26 Eylül 1997 doğumlu olan Yağız, 25 yaşında ama büyük bir şöhrete sahip oldu şimdiden! Özellikle geçtiğimiz sezon başlayan ve 30 Aralık’ta final yapmaya hazırlanan Baba dizisindeki rolüyle de ön plana çıktı ve çok konuşuldu.

Özge Yağız, ilk olarak 2016-2018 yılları arasında, Adını Sen Koy isimli dizide oynadığı Zeliha rolüyle tanındı. Dizi farklı isimlerle önce TRT1’de yayınlanmaya başlamış ardından Star TV’ye geçmiş, en son da iki sezon tv8’de yayınlanmıştı. Farklı ülkelere de satılan Adını Sen Koy dizisinin ardından Özge Yağız, Kanal 7 için çekilen bir başka günlük dizi Emanet’te de oynadı. Bu diziyle birlikte hayran sayısını daha da arttırdı oyuncu.

Günlük dizilerde tanındıktan sonra bu kez Star TV için çekilen prime time kuşağında yayınlanan Sol Yanım dizisinde oynadı. Dizi 12 bölüm sürse de Özge Yağız’ın kariyerinde önemli bir dizi olarak yer almakta. Yapımcıların daha çok dikkatini çeken oyuncu, daha sonra İçimizden Biri dizisinde oynadı. Bu dizi de 6 bölüm sürdü.

Prenses, ışık, star güneş, güzellik... Özge Yağız'ın hayranlarından gelen mesajlarda neler neler var! 8

Özge Yağız, bir bölüm de BluTV için çekilen “Çekiç ve Gül: Bir Behzat Ç. Hikayesi” dizisinde oynadı. Ardından genç oyuncunun daha büyük kitleler tarafından tanınmasını sağlayan dizi Baba ile ekranlara gelmeye başladı. Haluk Bilginer ve Tolga Sarıtaş ile kamera karşısına geçen Özge Yağız, hayranları tarafından sosyal medyanın gündeminden de hiç indirilmedi!

Son dönemin popüler genç kadın oyuncularından birisi olarak sosyal medyada konuşulan, hakkında pek çok paylaşım yapılan, yerli ve yabancı büyük bir hayran kitlesi bulunan Özge Yağız, Baba dizisinde oynadığı Büşra karakteri ile de ayrıca çok beğenildi.

Adba.tv’nin yaptığı bir araştırma ile yıl boyunca oyuncu hakkında sosyal medyada yapılan paylaşımlarda en çok öne çıkan sözcükler de bir araya getirildi. Haftanın, ayın en popüler kadın oyuncuları arasında da ilk 5’te yer almayı başaran bir isim olan Özge Yağız’a yerli ve yabancı hayranlarından binlerce mesaj geliyor.

Prenses, ışık, star güneş, güzellik... Özge Yağız'ın hayranlarından gelen mesajlarda neler neler var! 9

Oyuncunun adını etiketleyerek yapılan paylaşımlarda dikkat çeken sözcükler arasında prenses, güneş, mutluluk, ateş, aşk, parlasın, güzellik, güzel, hayat, yıldızım, sevgi gibi sözcükler yer alıyor.