Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Rahat bırakın annemi! Hazar Ergüçlü’yü utandıran soru!

Rahat bırakın annemi! Hazar Ergüçlü’yü utandıran soru!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Hazar Ergüçlü, son yılların dikkat çeken isimlerinden birisi. Yer aldığı projelerdeki performansı ile göz dolduran oyuncunun, milyonlarca da hayranı bulunuyor.

Yönetmen Onur Ünlü ile uzun süredir aşk da yaşayan Hazar Ergüçlü, aradaki yaş farkına nedeniyle gelen eleştirilere de kulak tıkadı… Ünlü oyuncu, annesi ile birlikte Zeynep Bastık’ın konserini izlemeye gitti.

En son Saklı isimli dijital dizi projesinde yer alan oyuncu, çekimleri tamamladıkları bilgisini verdi. Ergüçlü, sevgilisinin Kıbrıs’ta olduğunu ve kendisinin de konsere annesi ile geldiğini ifade etti.

Oyuncu, “İyiyim, dizimizin çekimleri tamamlandı. Dinlenmeye çalışıyorum. Toparlamaya çalışıyorum” diye konuştu… Zeynep Bastık’ı sahnede izlemek istediğini ve güzel denk geldiğini belirten oyuncu, ünlü şarkıcının tüm parçalarını da sevdiğini belirtti.

Muhabirler ünlü oyuncunun annesine mikrofon uzattı. Hazar Ergüçlü, kendisi hakkında sorular sorulunca biraz utandı ve “Rahat bırakın annemi” diyerek esprili bir çıkış yaptı. Kızıyla gurur duyduğunu belirten anne Ergüçlü, soru üzerine kızının tüm huylarını da sevdiğini belirtti.