Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri The Affair uyarlaması Saklı dizisi kurgusuyla herkesi şaşırtacak!

The Affair uyarlaması Saklı dizisi kurgusuyla herkesi şaşırtacak!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – 2011 yılında izleyicilerle buluşan ve toplam 5 sezon devam eden The Affair isimli yapım, 3 Kasım 2019’da final yaptı. Bu dizinin yerli uyarlaması olarak da Saklı ortaya çıktı…

Temmuz ayında dizi için çekimler başladı. Blu TV’de yayınlanacak olan Saklı isimli dizinin başrollerinde Hazar Ergüçlü, Fırat Çelik, Defne Kayalar ve Ahmet Rıfat Şungar bir araya geldi… Deniz Akçay senaryoyu yazarken, Can Teker ise projede yönetmen olarak görev aldı.

Yoğun bir çalışma dönemi yaşayan dizinin ekibi, büyük bir emek verdi. Dizide başrolde yer alan Hazar Ergüçlü, Saklı dizisinde çekimlerin tamamlandığı bilgisini verdi.

Saklı dizisinin The Affair’in yerli uyarlaması olduğunu hatırlatan Hazar Ergüçlü, “Umarım iyi olur. Biz çok emek verdik, çok ağır çalıştık. Çok yoğun çalıştık, çok severek çalıştık. Umarım her şeyi iyi olur” diye konuştu.

The Affair uyarlaması Saklı dizisi kurgusuyla herkesi şaşırtacak! 6

HyperFocal: 0

Janset’in de uzun bir aradan sonra setlere dönmesini sağlayan Saklı dizisinde ayrıca, Zuhal Olcay, Nur Sürer, Erdal Küçükkömürcü gibi usta oyuncular da yerlerini aldı.

The Affair dizisinde bölümlerin karakterler üzerinden iki farklı bakış açısı ile anlatılması, hikaye kadar kurguyu da öne çıkartmıştı. Saklı dizisinin bu anlamda izleyicileri tatmin edip edemeyeceği de merakla bekleniyor.

Aynı anda farklı bakış açılarının insanların hayatlarını ne denli değiştirdiğine şahit olacağımız, çarpıcı hikaye kurgusuyla izleyicileri derinden etkileyecek olan dizi yakında Blu TV’de yayınlanacak.