Ana sayfa Dizi Haberleri Ramo dizisi için geri sayım başladı! Geçen sezonu unutun, zira zorlanırsınız!

Ramo dizisi için geri sayım başladı! Geçen sezonu unutun, zira zorlanırsınız!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay – BKM Film’in yapımcılığını üstlendiği Ramo dizisi, yenilenmiş haliyle ikinci sezona başlamak için saatleri sayıyor. Yarın akşam (18 Eylül Cuma) yeni sezon ilk bölümü ile ekranlara gelecek olan dizi, artık İstanbul’da çekiliyor. Adana’da çekimleri başlayan dizinin hikayesi, bu sezonda başka bir yere evrilecek.

Ramo ve ailesinin de geldiği İstanbul’da başka bir savaş başlıyor. Aslında Ramo’nun babasının ve ailesine yaşatılanların intikamını almak için çıktığı yolda ulaşmaya çalıştığı isim olan Cihangir’e sonunda ulaşmasıyla yeni bir sayfa açılacak. Olgun Şimşek’in hayat vereceği Cihangir ve diziye yeni katılacak isimlerle birlikte Ramo, bu sezonda biraz daha farklı olacak.

Ramo dizisi için geri sayım başladı! Geçen sezonu unutun, zira zorlanırsınız! 19

Fatoş ve Boz karakterleri dizide artık yok. Esra Bilgiç’in oynadığı Sibel’in ihaneti ise Ramo’yu çok sarsarken Sibel’in de bambaşka bir seçim yaptığı görülecek. Show TV’de yayınlanan ve Murat Yıldırım’ın ‘Ramo’ karakterine hayat verdiği dizinin kadrosuna yeni katılan isimler ise şöyle: Yeni sezonda kadrosuna Olgun Şimşek, Devrim Özkan, Mustafa Yıldıran, Pelin Körmükçü, Hakan Gerçek, Bora Cengiz.

Bu isimlerin de kadroya dahil olmasıyla bambaşka hikayelerin diziye yön vereceği anlaşılıyor. Adana’nın sokaklarında yaşanan mücadele, şimdi İstanbul’un 7 tepesine taşınıyor.

Yeni sezonda Babasının intikamını almak için yola çıkan Ramo, Cihangir’e ulaşmak için çıktığı yolda beklenmedik olayların ardından hapishaneye düşer. Özgürlüğünü kaybeden Ramo’yu hapishane yılları boyunca tek bir duygu ayakta tutar: intikam!

SAVAŞ BAŞLIYOR!

İlk sezonda büyük bir izleyici kitlesine ulaşan Ramo’nun yeni sezonu merakla bekleniyordu. Yayınlanan tanıtımlarının tümünün milyonlarca kişiye ulaştığı Ramo’nun yeni sezonu adalet savaşı için yola çıkan bir kahramanın büyük savaşını anlatacak.

İşte yeni sezondan kareler:

Ramo dizisi için geri sayım başladı! Geçen sezonu unutun, zira zorlanırsınız! 20 Ramo dizisi için geri sayım başladı! Geçen sezonu unutun, zira zorlanırsınız! 21

Ramo dizisi için geri sayım başladı! Geçen sezonu unutun, zira zorlanırsınız! 22

Ramo dizisi için geri sayım başladı! Geçen sezonu unutun, zira zorlanırsınız! 23

Ramo dizisi için geri sayım başladı! Geçen sezonu unutun, zira zorlanırsınız! 24

Ramo dizisi için geri sayım başladı! Geçen sezonu unutun, zira zorlanırsınız! 25

Ramo dizisi için geri sayım başladı! Geçen sezonu unutun, zira zorlanırsınız! 26

Ramo dizisi için geri sayım başladı! Geçen sezonu unutun, zira zorlanırsınız! 27

Ramo dizisi için geri sayım başladı! Geçen sezonu unutun, zira zorlanırsınız! 28

Ramo dizisi için geri sayım başladı! Geçen sezonu unutun, zira zorlanırsınız! 29

Ramo dizisi için geri sayım başladı! Geçen sezonu unutun, zira zorlanırsınız! 30

Ramo dizisi için geri sayım başladı! Geçen sezonu unutun, zira zorlanırsınız! 31