Ana sayfa Dizi Fragmanları Ramo dizisinde İlker Aksum ayrılacak mı, yoksa ters köşe mi geliyor!

Ramo dizisinde İlker Aksum ayrılacak mı, yoksa ters köşe mi geliyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Show TV ekranında ilk bölümü geçtiğimiz Salı günü ekrana gelen Ramo dizisi büyük beğeni topladı. Yapım aynı zamanda reytinglerde de çok iyi performans sergiledi ve Salı akşamları için Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’dan sonra 2. sırada gelecek dizi olarak da görülmeye başlandı. Kadın dizisinin 3.bölüm sonra yayından kalkacağı düşünülür ise Ramo,şimdiden 2.’lik koltuğunu kapmış gibi. Tabii ki hikayenin gücü belki de EDHO’yu da geride bırakmasını sağlayabilir.

Murat Yıldırım, Esra Bilgiç, Görkem Sevindik, Yiğit Özşener ve İlker Aksum’un başrollerinde yer aldığı dizinin 2.bölümünde çok önemli gelişmeler izleyicileri bekliyor. Patronunu öldüren Ramo hem sevdiği kadın Sibel tarafından düşman belleniyor hem de büyük patronlar bu durumdan çok rahatsız oluyor. Mahalleye bırakılan bombayı alıp uzaklaşan İlker Aksum’un canlandırdığı Ramo’nun ağabeyi Hasan bombayı atacak mı, yoksa patlamada ölecek mi?

Ramo dizisinin 2. bölüm 2. fragmanında mezarlık sahnesi sanki bir ölümü işaret ediyor ama bu karakter hangisi olacak? Ramo, Cengiz’i öldürmenin bedelini ummadığı bir şekilde ödeyecek ama bu bedel ne olacak, işte o merak konusu…

BKM imzalı, Show TV’nin yeni dizisi Ramo’nun ikinci bölüm 2. tanıtımı yayınlandı. Mahallede gerilim dolu anların yaşandığı, işlerin giderek karıştığı tanıtımda Yavuz ile Fidan’ın görüşmesi dikkat çekiyor. Sibel’in, Ramo’ya “Bundan sonra sen bir taraf, ben bir taraf. İkimizden biri ölecek!” sözleri gerilimi artırırken, çekilen silahlar heyecanı yükseltiyor.

İşte Ramo dizisinin 2.bölümünden 2.fragman:

RAMO’DA NELER OLACAK?

Ramo’nun Salı akşamı ekrana gelecek 2. bölümünde Ramo, can dostu Boz’u kurtarmış, Cengiz’i vurmuştur. Gözünü karartıp her şeyi riske atan Ramo, Boz’la beraber eve döner. Haberi çoktan almış olan aile üyeleri öfkelidir. Ramo’nun meclisin kararını hiçe sayıp, başına buyruk davranması, bütün ailenin yok edilme fermanının da imzalanmasıdır. Her ne kadar aile üyeleri ona sırt çevirmiş görünse de Fidan ve Fatoş, Ramo’nun yanında durur.

Öte yandan Cengiz’in ölümü öğrenen Yıldırım ailesinin evine ateş düşer… Neslihan ve Halef karşılık verme planları yaparken duygularına yenilen Sibel, Ramo’dan hesap sormaya gider. Sibel, elindeki silahı Ramo’ya doğrultur ve babasının intikamını alacağını söyler. İkili hesaplaşır. Ramo’nun Cengiz’i öldürmesiyle beraber Adana’da işler karışacak, Ramo bu hamlesinin bedelini hiç ummadığı bir şekilde ödeyecektir.

BKM imzalı, senaryosunu Yılmaz Şahin’in kaleme aldığı, yönetmen koltuğunda Yağız Alp Akaydın’ın oturduğu dizide ‘Ramo’ karakterine can veren Murat Yıldırım dışında Esra Bilgiç, İlker Aksum, Yiğit Özşener, Görkem Sevindik, İdil Fırat, Cemre Baysel, İlhan Şen, Sacide Taşaner ve Macit Koper gibi oyuncular yer alıyor.

Ramo, Salı akşamı saat 20.00’de yeni bölümüyle Show TV’de!