Ana sayfa Dizi Haberleri Ramo dizisine şaşırtıcı, sürpriz bir transfer var!

Ramo dizisine şaşırtıcı, sürpriz bir transfer var!

tarafından ker_def

Yayınlandığı ilk bölümle birlikte ses getiren Show TV’nin BKM imzalı yeni dizisi ‘Ramo’ya sürpriz bir isim konuk oluyor. Oyunculuk kariyerinde tiyatrodan sinemaya ve televizyon dizilerine birçok başarılı projede yer alan Ruhi Sarı, son günlerin çok konuşulan dizisi ‘Ramo’ya ‘Ceyhan’ karakteriyle konuk oluyor.

Senaryosunu Yılmaz Şahin’in kaleme aldığı, yönetmenliğini ise Yağız Alp Akaydın’ın üstlendiği, BKM’nin yapımcılığını üstlendiği ‘Ramo’, ilk bölümü itibariyle ilgi çeken hikayesiyle seyircilerden alkışları topladı.

Murat Yıldırım’ın ‘Ramo’ karakterine hayat verdiği dizide Ramo’nun öldürdüğü Seyhan’ın abisi ‘Ceyhan’ karakterine hayat verecek olan Ruhi Sarı, intikam ateşiyle izleyenleri yakacak.

İzlenme listelerinde zirveye oturan ‘Ramo’ dijitalde de rekor görüntülenme rakamlarına ulaşıyor. Murat Yıldırım’la birlikte Esra Bilgiç, İlker Aksum, Yiğit Özşener, Görkem Sevindik, İdil Fırat, Cemre Baysel, İlhan Şen, Sacide Taşaner ve Macit Koper gibi oyuncuların yer aldığı ‘Ramo’, heyecan dolu yeni bölümüyle Salı akşamı Show TV’de.