Ana sayfa Sosyal Medya Aslı Enver, Özge Özpirinçci ile aynı cesareti sergiledi!

Aslı Enver, Özge Özpirinçci ile aynı cesareti sergiledi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay –Babil dizisiyle ekrana dönüş yapan ünlü oyuncu Aslı Enver, İstanbullu Gelin’de olduğu gibi yine Star TV ekranında boy gösteriyor. Yeni rolünde Ayşe isimli idealist bir genç kızı canlandıran oyuncu, rolünün ikinci planda kaldığı eleştirileri ile de karşı karşıya…

Babil dizisi büyük beğeni topladı, Aslı Enver az süre alsa da hayranların yeniden ekranda gördükleri için memnun. Oyuncu ayrıca sosyal medyada da paylaşımları ile dikkat çekmeye devam ediyor.

Danimarka Kopenhag’dan bir paylaşım yapan Aslı Enver’in saçlarındaki beyazlıklara dikkat çekmesi de gözlerden kaçmadı. Oyuncu, “Çıkan her beyazıma teşekkürler” notuyla aşağıdaki fotoğrafı paylaştı.

Aslı Enver, Özge Özpirinçci ile aynı cesareti sergiledi! 10

Hatırlanacağı gibi yaz aylarında da Özge Özpirinçci, saçlarındaki beyazlıkları saklamayan paylaşımları ile sosyal medyada bir hayli gündem olmuştu. Oyuncu doğallığı sevdiğini ve saçlarının beyazlarıyla da bir sorununun olmadığını ifade etmişti.

Aslı Enver, Özge Özpirinçci ile aynı cesareti sergiledi! 11

Benzer şekilde Beren Saat de Atiye isimli dizide yüzüne herhangi bir efekt veya makyaj yapılmasını istememiş ve tamamen doğal haliyle ekranda yer almıştı.

Aslı Enver, Özge Özpirinçci ile aynı cesareti sergiledi! 12

Aslı Enver’in de saçlarındaki beyazları saklamadan poz vermesi ve bunu da özellikle belirtmesi dikkatlerden kaçmadı.

Aslı Enver, Özge Özpirinçci ile aynı cesareti sergiledi! 13