Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Müge Anlı, 3 aileyi de kayıpları bularak sevindirdi!

Müge Anlı, 3 aileyi de kayıpları bularak sevindirdi!

tarafından ker_def

Müge Anlı, durmak bilmiyor! 3 kaybı da bulup ailelerine kavuşturdu! Araştırmacı-Gazeteci Müge Anlı, kayıpları bulmaya ve acılı ailelerin yüzlerini güldürmeye devam ediyor. 3 Şubat Pazartesi günü güne hızlı başlayan Müge Anlı, aileleri bir bir sevindirdi.

1 ay önce Kağıthane’deki evinden çıkıp bir daha geri dönemeyen 3 çocuk 36 yaşındaki annesi Pelin Yıldırım’ı hiçbir yerde bulamayan ailesi, Müge Anlı’ya başvurdu. Hayatından endişe edilen genç kadını Müge Anlı, buldu ve ailesine sağlık haberini verdi.

İzmir’de yaşayan 39 yaşındaki Ferdi Ölmez, hiç tanımadığı annesi Nurten Hanım’ı bulabilmek için Müge Anlı’nın stüdyosundaydı. Annesini hiç görmeden büyüyen Ölmez, Müge Anlı’nın müjdeli haberi ile büyük bir mutluluk yaşadı. Anne Nurten Oktan bulundu. Müge Anlı’nın canlı yayınında anne-oğul ilk kez kucaklaştı.

İstanbul Beykoz’da 27 Ocak günü kaybolan 50 yaşındaki Havva Özel’in yeğenleri Müge Anlı’ya çıkmıştı. Adem Ay gözyaşları içinde; “Teyzem, görümcesi ile kavga etti. Ondan sonra kayıplara karıştı. Başına kötü bir şey gelmesinden endişe ediyoruz” dedi. Müge Anlı, 2 çocuk annesi kadına ulaştı. Canlı yayına gelen Havva Özel, evinde yaşadığı sorunlar nedeniyle gittiğini söyledi.