Ana sayfa Dizi Haberleri Ramo dizisinin gün değiştirmesinin altında yatan asıl sebep!

Ramo dizisinin gün değiştirmesinin altında yatan asıl sebep!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz ile baş edemeyen Ramo’dan sürpriz karar! Show TV ekranında ilk sezonu Adana’da geçen ve büyük beklentiler oluşmasına rağmen, reytinglerle bunu destekleyemeyen bir Ramo gerçeği vardı… İkinci sezon ise farklı olacak… Bunun mesajları net bir şekilde verildi…

Her şeyden önce Murat Yıldırım, tek başrol gibi gösteriliyor. Esra Bilgiç ve Sibel karakteri biraz geri plana düşecek gibi bir izlenim oluştu. Dizinin 2. sezon afişinde bile Murat Yıldırım dışında kimse yok… Hikaye artık İstanbul’da geçecek. Olgun Şimşek’in Cihangir karakteri ile diziye katılması ise çok olumlu bir adım oldu.

Ramo ve Cihangir arasındaki büyük savaşı izleyeceğiz. Ancak dizide bir büyük değişiklik daha yapıldı. Salı akşamları yayınlanan Ramo dizisi gün değiştirdi. Artık Ramo, Cuma akşamları Hercai, Payitaht Abdülhamid, Bay Yanlış, Arka Sokaklar gibi dizilerle rakip olacak.

Ramo dizisinin gün değiştirmesinin altında yatan asıl sebep! 7

Bu değişikliğin altında yatan asıl sebep ise erkek izleyici kitlesine hitap eden Ramo’nun, 5 sezondur fırtına gibi esen Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’dan izleyici kapamaması… EDHO, izleyicilerini bırakmadı. Ramo, istediği kitleyi Salı akşamları bulamadı. Dizinin Cuma gününe alınması izleyicileri mutlu etti. Zira EDHO’dan vazgeçmeye niyetleri yok…

Ramo dizisi yeni gününde daha başarılı bir çizgi yakalayabilir. Ancak ekranda kalıcı olmak artık hiç kolay değil… Show TV’de Ramo’nin ikinci sezonu 18 Eylül Cuma günü başlıyor.