Ana sayfa Dizi Fragmanları Benim Adım Melek dizisine bir haller oldu, üzerindeki ölü toprağını atıyor!

Benim Adım Melek dizisine bir haller oldu, üzerindeki ölü toprağını atıyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Benim Adım Melek dizisinde yeni sezon olanca hızıyla sürüyor. Diziye bir hareket geldiği kesin. İlk sezondaki ağır dram hallerinden farklılaşmaya başlayan dizide olaylar ise bir türlü bitmiyor… Melek’in hastalığının Halil’in yüreğini yakması bir yana, Mithat ile Seyran’ın evlenmesi, Defne ve Ömer’in birbirlerine tutunması aşkın diziyi kaplamaya başladığını gösteriyor.

Ancak hüzünlü bir hikaye ve dram üzerinden ilerlemek isteyen bir senaryo grubunun elindeki Benim Adım Melek dizisinde olaylar durulmayacak. Seyit Ali’nin sünnet törenindeki mutlu anlar bir anda hüzne ve kızgınlığa dönüşecek… Mithat ile Seyran’a gösterilen tepkinin yanı sıra bir de sünnet düğününü karıştıracak birisi var ki, fragmanda görülmüyor ama Alpay olması olası..

“Şu sevenleri rahat bırakın artık” diye isyan eden izleyicilerin serzenişleri senaristlere ulaşacak mı bilinmez ama, Benim Adım Melek dizisinin ikinci sezonunun daha heyecanlı ve sürükleyici olduğunu söylemek de yanlış olmayacak. Dizinin ilk sezonu Melek’in hastalığı üzerine kuruluydu. Bir süre sonra izleyiciyi baymaya başladı.

Benim Adım Melek, araya pandemi girmese senaryonun gidişatı ile büyük tepki görecekti. Adeta üzerine ölü toprağı serilmeye başlanmıştı. Ancak tam da bu sırada setler durdu. Aradan geçen 5 ayda dizi ekibinin iyi çalıştığı ve 2. sezonun da farklılaştığı görülüyor. Benim Adım Melek, üzerindeki ölü toprağını kaldırıyor…

Melek’e mutluluk haram, Halil’e gözyaşı reva… İşte Benim Adım Melek dizisinin 16 Eylül Çarşamba akşamı yayınlanacak 31.bölümünden ilk görüntüler…