Ana sayfa Sosyal Medya Yasak Elma’nın Yıldız’ı Eda Ece, sizce annesine mi, babasına mı benziyor? Bayramda aile pozuyla konuşuldu…

Yasak Elma’nın Yıldız’ı Eda Ece, sizce annesine mi, babasına mı benziyor? Bayramda aile pozuyla konuşuldu…

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – 5 sezondur ekranda yer alan Fox TV’nin Yasak Elma dizisinin başarısında Eda Ece’nin payının çok büyük olduğu herkesin malumu. Oyuncu, rol aldığı diziyi adeta dönüştüren adımları da ilk atan kişi oldu. Zira dram dizisi olarak başlayan dizinin absürt komediye dönüşmesinde, doğaçlama yapması ve bunun da izleyici tarafından sevilmesiyle senaryo değiştirilmeye başlandı.

Yıldız’ı ilk günden bambaşka bir yere getiren ve ortaya ilginç bir karakter çıkaran senaristlerle birlikte Eda Ece’nin katkıları yadsınamaz. Oyuncunun ayrıca diziye olan ilgiyi her daim yukarda tutacak şekilde sosyal medya paylaşımları da herkesin malumu…

Ece, rol aldığı dizide fenomen bir karakter olan Yıldız’ı başarıyla canlandırmanın yanı sıra bu karakterin ortaya çıkmasında da büyük pay sahibi. Şevval Sam ile birlikte dizinin değişmeyen isimleri olarak 6. sezonda da ekranda olmaları bekleniyor.

Yasak Elma'nın Yıldız'ı Eda Ece, sizce annesine mi, babasına mı benziyor? Bayramda aile pozuyla konuşuldu... 8

Yasak Elma ile gelen şöhretine karşılık mütevazi, samimi ve sıcak tavırlarıyla tanınan oyuncu, sosyal medya hesabından takipçilerine pek çok paylaşım da yapıyor. İlgiyle takip edilen oyuncu, aynı zamanda güzelliği ile de beğeni toplamakta.

Bayramda ailesi ile bir araya gelen Eda Ece, anne ve babası ile verdiği pozla da dikkatleri çekti. Kimi takipçileri annesine, kimileri de babasına çok benzettiler oyuncuyu.

Gözlerinin rengini, gülüşünü annesinden aldığı görülüyor. Tabii babasına da benziyor oyuncu. Adeta anne ve babanın bir karışımı gibi. Bakalım siz bu konuda ne düşüneceksiniz?

İşte Eda Ece’nin anne ve babası ile pozu… Sizce kime daha çok benziyor?

Yasak Elma'nın Yıldız'ı Eda Ece, sizce annesine mi, babasına mı benziyor? Bayramda aile pozuyla konuşuldu... 9