Ana sayfa Dizi Haberleri Ebru Şahin hayranları sabırsızlıkla yeni dizisi Ab-ı Hayat’ı beklemeye başladı!

Ebru Şahin hayranları sabırsızlıkla yeni dizisi Ab-ı Hayat’ı beklemeye başladı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ebru Şahin’in 2023 yılında yeniden ekranlara dönmesini sağlayacak olan Ab-ı Hayat isimli dizi Star TV için hazırlanıyor. Birkan Sokullu ile Ebru Şahin ikilisinin partnerliği ile ön çıkan dizinin çekimlerinin Ocak ayı sonunda başlaması bekleniyor.

Ölümsüzlük suyu anlamına gelen ‘Ab-ı Hayat’ isimli yeni dizi projesi için yoğun bir hazırlık yapılıyor. Son dönemde birbirinden çok farklı dizi projeleri ortaya çıkartan OGM Pictures firmasının imzasını taşıyan Ab-ı Hayat için de yoğun bir şekilde ön hazırlık çalışmaları devam ediyor. Ünlü yönetmenlerden Hilal Saral’ın titiz bir şekilde ön hazırlıkları sürdürdüğü ve ekibin yakında sette bir araya gelmesinin beklendiğini belirtelim.

Nuran Evren Şit gibi daha önce birçok önemli hikayeyi ortaya çıkartan bir senaristin elinden çıkan Ab-ı Hayat dizisinin senaryosu, güçlü bir oyuncu kadrosu ile birleşiyor. Birkan Sokullu ve Ebru Şahin’in yanı sıra dizinin kadrosunda Hümeyra, Necip Memili, Gözde Seda Altuner, Ecem Çalhan ile Ayşegül Cengiz de yer alacak.

Sosyal medyada özellikle Ebru Şahin hayranları sabırsızlıklarını ifade eden paylaşımlarla ünlü oyuncunun yeni dizisini merakla bekliyor. Hercai isimli 3 sezon süren dizi ile birlikte Ebru Şahin, dünyanın dört bir yanında hayran kitlesi kazandı.

Geçen sezon Destan isimli dizi için yoğun bir eğitimden geçen oyuncu, savaşçı bir kadını gayet başarılı şekilde canlandırmıştı. Aldığı eğitimler ile sette gerçek bir savaşçı kadına dönüşen Ebru Şahin, yeni dizisi Ab-ı Hayat’ta ise bu sefer aksiyondan uzak bir görüntü çizecek.

30’lu yaşlardaki bir adamın hikayesini izleyeceğimiz yeni dizide Birkan Sokullu ile Ebru Şahin ikilisinin partnerliği de heyecanı artıran bir başka unsur.

Her ikisi de bugüne kadar önemli projelerde bulunmuş olan ikili, 2023 yılının en ilgi çeken dizi çiftlerinden birisi olmaya aday gözüküyor.

Ebru Şahin’in ayrıca Çağatay Ulusoy ile başrolünde yer aldığı Centilmen isimli sinema filmi de dikkatleri çekiyor. Oyuncunun hayranları sosyal medyada hem Centilmen filmi hem de Abı- Hayat dizisiyle ilgili gelişmeleri paylaşıyor ve Ebru Şahin’i görmek için sabırsızlıklarını ifade ediyor.