Ana sayfa Dizi Fragmanları Ramo ile ödül alan Murat Yıldırım, Aziz ile bir başka gurur yaşadı!

Ramo ile ödül alan Murat Yıldırım, Aziz ile bir başka gurur yaşadı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Murat Yıldırım, Aziz dizisinin çekimleri için Antakya’da buluyor. Oyuncu zaman zaman ise setten izin alarak etkinliklere katılıyor. Uluslararası Altın Kalite Ödülleri törenine katılan oyuncu, aldığı ödül ile de büyük mutluluk yaşadı.

Geçen sezon rol aldığı Ramo dizisindeki performansı ile ‘en iyi erkek oyuncu’ ödülünün sahibi olan Murat Yıldırım, Aziz dizisinde de yine etkileyici bir performans ortaya koyuyor.

Ödül aldığı Ramo dizisinden gelen teklifi son anda kabul ettiğini söyleyen Murat Yıldırım, “Hayatımda birçok şey son dakikada oldu. Ramo’yu da son dakikada kabul etmiştim. Teşekkür ediyorum bana bu ödülü verdikleri için” diye konuştu.

Ramo ile ödül alan Murat Yıldırım, Aziz ile bir büyük gurur yaşadı! 3

Aziz dizisi için bir maratonun içinde olduğunu ve her hafta yeni bir bölümü yetiştirmeye çalıştıklarını hatırlatan oyuncu, şunları anlattı: “Her hafta zirveye oynamak zorundasınız. Seyirciyi mutlu edecek bir bölüm sunmak zorundayız. Önce bizim tatmin olmamız lazım. Arkadaşlarımız çok dikkatli çalışıyorlar. Herkes öyle, biraz yoğun çalışıyoruz ama sorun değil.”

Dizinin hikayesinin kendisini çok etkilediğini ve çok iyi oyuncularla birlikte oynadığını anlatan Murat Yıldırım, iyi bir senaryo olunca da teklifi kabul ettiğini anlattı.

Murat Yıldırım, eşi İman Elbani’nin de diziye konuk oyuncu olarak katılmasının gururunu da yaşadı. Oyuncu, karısı için dizide rol almanın özellikle dil konusunda zor olduğunu belirtti.

Ramo ile ödül alan Murat Yıldırım, Aziz ile bir büyük gurur yaşadı! 4

Hikayenin dönüm noktasında İman Elbani’nin diziye giriş yaptığını anlatan Murat Yıldırım, eşine övgülerde de bulundu. İman Elbani, hikayeye Mısır prensesi Fevziye karakteri ile katıldı ve anlaşılan hikayede önemli bir değişime de neden olacak.

Aziz dizisinin hikayesindeki bu kırılmayı 8. bölümde izleyiciler de fark edecekler. 24 Aralık Cuma günü yayınlanacak olan yeni bölümden ilk fragman paylaşıldı: