Ana sayfa Dizi Haberleri Hilal Altınbilek’in sevmediği huyu, Bir Zamanlar Çukurova’nın şansı oldu!

Hilal Altınbilek’in sevmediği huyu, Bir Zamanlar Çukurova’nın şansı oldu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – atv ekranında 2 sezondur devam eden Bir Zamanlar Çukurova dizisi, müthiş hikayesi ve oyunculuk performansları ile takdir ediliyor. Dizide Züleyha karakterini Hilal Altınbilek canlandırıyor.

Adana’da çekilen dizide, büyük başarıyla rol alan Hilal Altınbilek, izleyicileri çok etkiliyor. Özellikle de anne olmadığı halde karakterinin annelik durumlarını gerçekçi şekilde canlandırıyor. Sahiplenici bir yapıya sahip olan oyuncu, dizideki karakterini normal hayatında da yaşıyor.

Setten çıktıktan sonra rolünden çıkmakta zorlanabildiğini anlatan Hilal Altınbilek, youtube’da katıldığı canlı yayında önemli bir açıklama yaptı. Oyuncu,K ova burcunun özelliklerinden olan aşırı sahiplenmenin kendisinde fazlasıyla bulunduğunu söyledi.

Hilal Altınbilek özel hayatında çocuk sahibi değil.Ancak dizide çocuklarına aynı anneler gibi yaklaşıyor. Dizinin hayranları da sık sık bu konuyu dile getiriyor. Hilal Altınbilek, “Bende sahiplenme iç güdüsü var. Annelik duygusu biraz fazla. Evet, çocuğum yok. Sahiplenme duygusuna en yakın duygu, annelik duygusudur. Bu da bende fazlasıyla var. Biraz haddimi de aşabiliyorum. Arkadaşlarıma, babama… Onlara karşı biraz fazla sahiplenici olabiliyorum. Annelik iç güdüsüyle yaklaştığım oluyor. Sevmediğim bir huyum ama işime yaradı”diye konuştu.

Videodan izleyebilirsiniz.