Ana sayfa Dizi İzle Resmen kızı benden almak için plan yapıyorlar! – Ağlama Anne 11. Bölüm

Resmen kızı benden almak için plan yapıyorlar! – Ağlama Anne 11. Bölüm

tarafından ker_def

Ağlama Anne dizisinin 11. Yeni bölümü 16 Aralık Pazar akşamı ATV ekranında izleyicilerle buluştu. Birce Akalar, Özlem Yılmaz ve Cansel Elçin’in başrollerinde yer aldığı dizinin 11. Yeni bölümünden önemli sahneler YouTube resmi sayfasında paylaşıldı.

Videodan 11. Bölümde yer alan başlıktaki sahneyi izleyebilirsiniz.

Ağlama Anne 11.Bölüm Özeti:

Zeynep, Adnan ve Damla’yı dinlemeye karar verir ama duyduklarıyla geçmişe dair tüm anıları tuzla buz olur. Damla, kızını yalnız bırakmamak için herkesi şaşırtan bir kararla Alev’in evine taşınır. Ama bu Alev ile aralarındaki ipleri daha da gerer. Adnan’ın Alev’in evine sık sık gelip gitmesi Ali Osman’ın huzurunu kaçırır ve Alev’i sıkıştırınca geçmişin kapıları aralanır. Neler yaşanmıştır 18 yıl boyunca… Alev kızından neden vazgeçmiştir… Damla Zeynep’in annesi olmayı nasıl öğrenmiştir… Herkesin aklını kurcalayan sorular cevaplarını bulacak mıdır…

Yapım: Süreç Film
Yönetmen: Feride Kaytan
Yapımcı: Ali Gündoğdu – İnci Gündoğdu
Genel Koordinatör: Akın Topuz
Proje Tasarım – Hikaye: Esin Gök
Senarist: Serdar Oğuz

Oyuncular: Birce Akalay (Alev), Özlem Yılmaz (Damla), Cansel Elçin (Adnan), Sezin Akbaşoğulları (Özlem), Selim Bayraktar (Ali Osman), Ekin Mert Daymaz (Mert), Aslıhan Malbora (Zeynep), Turgay Kantürk (Çetin), Nihal Koldaş (Necmiye), Hüseyin Soysalan (Hasan), Lila Gürmen (Nedret), Burcu Gönder (Aydan), Ali Ersan Çebişli (Sabit), Osman Wöber (Nevzat), Mine Kılıç (Cansu), Gurur Aydoğan (Özgür), Oktay Gürsoy (Tolga), Semra Dinçer (Kevser), Pelinsu Çiçeli (Pınar), Nisa Sofia Aksongur (Alya)