Ana sayfa Sosyal Medya Halit Ergenç’ten eşi Bergüzar Korel’e destek, instagram sayfasından geldi!

Halit Ergenç’ten eşi Bergüzar Korel’e destek, instagram sayfasından geldi!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com/Detay – Ünlü oyuncu Bergüzar Korel, ilk olarak 2019 yılının Mayıs ayında tiyatro sahnesine çıktığı Kızlar Ve Oğlanlar isimli tiyatro oyununu yeniden sahnelemeye hazırlanıyor! Craft Tiyatro’da sahnelenen oyunun yeni gösterimi öncesi ilk tebrik ve destek de eşi Halit Ergenç’ten geldi…

Korel, Kızlar Ve Oğlanlar isimli oyunuyla büyük beğeni toplamıştı. Sezon bitiminde ara veren ve daha sonra Eylül ayında tekrar sahnelenmeye başlayan oyunuyla dönen Bergüzar Korel, o dönem oğlu Han’a hamile olduğunu öğrenmişti. Han’ın doğumundan önce zor günler yaşayan oyuncunun sahnede kalması tehlikeli olduğu için doktorları tarafından istirahat etmesi önerilmişti. Bergüzar Korel de seyircisinden özür dileyerek oyuna ara vermişti.

Araya giren pandemi süreci ile birlikte tiyatro oyunları sergilenememişti. 2020 yılının Eylül ayında oyuncu, Küçükçiftlik Park’ta izleyicisi ile buluşarak oyunu sergilemenin sevincini yaşamıştı. Ardından Bergüzar Korel sürpriz bir kararla üçüncü çocukları Leyla’yı dünyaya getirmişti. Bergüzar Korel, uzun süredir dizilerde de rol almıyor. Ancak izleyicisi için güzel sürpriz yakın zamanda geldi!

Halit Ergenç'ten eşi Bergüzar Korel'e destek, instagram sayfasından geldi! 8

Bergüzar Korel’i, çok sevdiği ve bir an önce sahneye çıkmak için heyecanla beklediği oyunuyla ilgili paylaşımları, sosyal medyada da dikkat çekiyordu. Korel, 22 Ekim’de yeniden Craft Tiyatro’da izleyicisi ile buluşmaya hazırlanıyor!

Sahneye çıkmasına kısa bir süre kalan Bergüzar Korel’e ilk destek mesajını eşi Halit Ergenç, instagram sayfasından paylaştı. Ergenç, “Sevdiğim çok bekledin, çok özledin. Artık seyircinle kavuşma vaktin. Her zamanki gibi harikasın. Alkışın bol, yolun açık olsun” notuyla aşağıdaki paylaşımı yaptı…

Halit Ergenç'ten eşi Bergüzar Korel'e destek, instagram sayfasından geldi! 9

Yönetmenliğini İbrahim Çiçek’in üstlendiği Kızlar Ve Oğlanlar oyunu, güzelliğin, aşkın, çocuğun, evin, paranın ve başarının değerini konu almakta. Dennis Kelly’nin kaleminden çıkan oyunun çevirmenliğini Hira Tekindor üstleniyor.

Oyunun konusu ise şöyle:

Kızlar ve Oğlanlar özlemek üzerine bir oyun.
“İnsanların cesaretlerine hayran kalıyorum.
Nasıl cesur her biri, nasıl dürüst, nasıl cömert insanlar…
Hayata karşı bu cömertlikleri… Biliyorum çünkü böyle bir acı yaşayıp, hala nefes almaya devam ediyor olmak, dünyadaki en büyük kahramanlıklardan biri…” Kızlar ve Oğlanlar güzelliğin, aşkın, çocuğun, evin, paranın ve en önemlisi başarının değerini anlatan bir oyun. Düşünsenize bütün bu saydıklarımızın bir anda hayatınıza dolduğunu. Düşünsenize elinizi birinin sımsıkı tuttuğunu ve düşünsenize her şeyin çok güzel olduğunu!
Düşündünüz mü?
Ne kadar güzel!
Peki gerçekten öyle mi?
Peki gerçekten en sevdiklerin giderken güçlü kalabilir misin?
Bilmem.
Belki.