Ana sayfa Dizi Haberleri Resmi açıklama da geldi! İşte, Çukur’un sezon finali tarihi!

Resmi açıklama da geldi! İşte, Çukur’un sezon finali tarihi!

tarafından ker_def

Televizyon Gazetesi Detay

Show TV’nin sevilen dizisi ‘Çukur’ bu akşam 2. sezonun 25. bölümüyle ekrana gelecek.

Karakuzular ve Koçovalı’ların bir kez daha karşı karşıya geleceği bölümde ölen ve diziden ayrılacak karakterlerin olacağı tahmin ediliyor.

Dizinin resmi sosyal medya hesaplarından yapılan paylaşımlarda izleyiciye “Çukur’a kim veda edecek” sorusu soruldu ve bu şekilde bu bölümde ölen karakterlerin olacağı işareti verildi.

Resmi açıklama da geldi! İşte, Çukur'un sezon finali tarihi! 8

Karakuzular ve Koçoavalılar’ın karşılıklı çatışacağının anlaşıldığı bölümde iki taraftan da ölenlerin olacağını düşünülüyor.

İzleyenler arasındaki tahminlerde Mahsun ve Emmi isimleri ön plana çıkıyor. Tahmin edilen diğer isimler arasında Celasun ve Akşın da bulunuyor.

İzleyenlerin bazıları ise senarist Gökhan Horzum’un bir açıklamasını baz alarak Yamaç’ın delireceğini ve bu nedenle onun çok değer verdiği bir ismin öleceğini düşünüyor. Bu şekilde düşünen izleyenlerin tahminleri arasında İdris Koçovalı ve Sena bulunuyor. Ancak, dizinin devamı için ağırlığı olan bir karakter olan İdris Koçovalı’nın ölmesi pek olanaklı görünmüyor.

Bakalım bu akşam ekrana gelecek bölümde diziye veda eden isimler kimler olacak?

Sezon finali 27 Mayıs’ta

Öte yandan sosyal medya hesaplarından dizinin sezon finali tarihi de açıklandı ve 3. sezon resmi olarak duyurulmuş oldu. Başrol oyuncusu Aras Bulut İynemli’nin geçtiğimiz günlerde açıkladığı gibi ‘Çukur’ 10 bölüm sonra sezon finali yapacak.

Dizi 27 Mayıs Pazartesi akşamı 2. sezon finaliyle ekrana gelecek.

Sezon finali tarihi Çukur’un çok meşhur olan duvar yazıları kullanılarak verildi. Dizide Medet karakterini canlandıran Mustafa Kırantepe’nin duvara 10 yazarak sezon finaline kalan bölüm sayısını açıkladığı dizide haftaya da başka bir oyuncunun geri sayıma devam etmesi bekleniyor.

Resmi açıklama da geldi! İşte, Çukur'un sezon finali tarihi! 9