Ana sayfa Sosyal Medya Oyuncu Aybüke Pusat’ın sosyal medya paylaşımı akla Furkan Andıç’ı getirdi!..

Oyuncu Aybüke Pusat’ın sosyal medya paylaşımı akla Furkan Andıç’ı getirdi!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay- Ünlü oyuncular Furkan Andıç ve Aybüke Pusat üç yıl önce yayınlanan Her Yerde Sen adlı dizide birlikte başrolde rol almıştı.

Pusat ve Andıç hakkında magazin basınında da zaman zaman aşk yaşadıklarına dair haberler yer aldı. Geçtiğimiz ay beraber, sarılırken görüntülenen ikilinin görüntüleri sosyal medyada viral oldu.

Aybüke Pusat aşk iddiaları hakkında daha önce “Sadece arkadaşız” açıklamasında bulunmuştu. Oyuncunun son sosyal medya paylaşımı, hayranlarının aklına adının aşk dedikodularına karıştığı meslektaşı Furkan Andıç’ı getirdi.

Oyuncu Aybüke Pusat'ın sosyal medya paylaşımı akla Furkan Andıç'ı getirdi!.. 8

Datça’daki Knidos Antik Kenti’nde gün batımına karşı poz veren oyuncu, instagram hesabında yayınladığı fotoğraflarına; “Gün batımında şarap içmekten hoşlanırım” notunu düştü.

Aybüke Pusat’ın bazı takipçilerinin yorumlarında Furkan Andıç’ın instagram hesabını etiketlemeleri dikkat çekti. Ekranlara en son Kara Tahta dizisiyle gelen Furkan Andıç’ın aynı dizideki partneri oyuncu Miray Daner de fotoğraflara yorum yaptı.

Oyuncu Aybüke Pusat'ın sosyal medya paylaşımı akla Furkan Andıç'ı getirdi!.. 9

Güzel oyuncunun iki tane şarap kadehi ile görüntü vermesi de dikkat çeken bir detay oldu. Özel hayatı ile ilgili konuşmaktan kaçınan Aybüke Pusat’ın yanındaki isim merak konusu oldu. Bazı takipçileri yorumlarıyla oyuncuya Furkan Andıç’ın eşlik ettiğini düşündüklerini de ifade ettiler.