Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Elkızı dizisi final yapan Sevda Erginci, hayranlarının karşısına çok farklı bir projeyle çıkıyor!

Elkızı dizisi final yapan Sevda Erginci, hayranlarının karşısına çok farklı bir projeyle çıkıyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Sevda Erginci, sezon başında büyük bir heyecanla Elkızı isimli diziye başladı. İsmail Ege Şaşmaz ile başrolü paylaşan oyuncu, etkili bir hikaye olması ve iyi oyunculuk performanslarına rağmen bir türlü artmayan reytinglerin talihsizliğini yaşadı.

Fox TV’nin bu sezon erken final yapan dizilerinden birisi de Elkızı oldu ve 13. bölüm ile birlikte bir dizi daha bitti. Sevda Erginci ise bu projenin ardından kariyeri için çok daha etkili bir işe adımını attı.

Anne isimli tiyatro oyununda yer almaya hazırlanan Sevda Erginci, hayranları ile bu sefer sahnede buluşacak. İlk oyun 17 Mart’ta sahnelenecek ve ünlü oyuncu, etkileyici bir hikayenin parçası olacak.

Defne Kayalar, Engin Hepileri, Doğa Halis ile birlikte Sevda Erginci’yi buluşturan “Anne” isimli tiyatro oyunu büyük dikkat çekecek. Oscar ödüllü Fransız yazar Florian Zeller’ın yazdığı bir tiyatro metni olan “Anne”, Anthony Hopkins’e de Oscar kazandıran 2018 yapımı “Baba” ve “Oğul” ile birlikte üçlemenin bir parçası.

Elkızı dizisi final yapan Sevda Erginci, hayranlarının karşısına çok farklı bir projeyle çıkıyor! 7

Oyun, bir annenin eril aile yapılanmasında kayboluşunu izleyiciye çarpıcı bir komedi ve histeri diliyle sunuyor. Birbirini tekrar eden sahnelerin uyandırdığı merakla, izleyicinin, bir kadının hayatının elinden nasıl kayıp gittiğine şahit olmasını istiyor.

Parisli yazar, erkek egemen aile yapısını alışılmış tarzda sunmak yerine, metropol hayatındaki izleyicilere de hayati perspektifler katabilecek bir psikolojik gerilimle yazmış.

Defne Kayalar’ın anneyi, Engin Hepileri’nin babayı, Sevda Erginci’nin kızı ve Doğa Halis’in oğlu oynadığı oyun, 17 Mart’ta Moda Sahnesi’nde yapacağı prömiyerle yolculuğuna başlayacak.