Ana sayfa Dizi Haberleri Reytinglerde bir türlü çıkış yapamayan Senden Daha Güzel’e yeni oyuncu dopingi!

Reytinglerde bir türlü çıkış yapamayan Senden Daha Güzel’e yeni oyuncu dopingi!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Yaz başında, Cemre Baysel’i bir yıl aradan sonra yeniden ekrana döndürmesi sebebiyle büyük heyecan yaratan ancak bir türlü beklenen çıkışı yapamayan Senden Daha Güzel dizisi reytinglerde oldukça vasat gidiyor. Dizinin oyuncu kadrosuna eklenen iddialı bir isimle hikayenin daha heyecanlı hale gelmesi bekleniyor.

Geçen yaz başrolünü Aytaç Şaşmaz’la paylaştığı Baht Oyunu dizisiyle büyük bir çıkış yapan ve romantik komedilerdeki yeteneğini ortaya koyan Cemre Baysel, bu yaz Senden Daha Güzel dizisiyle ekrana dönmüştü. Ancak Fox TV’de yayınlanan ve başrolde Burak Çelik’in de yer aldığı Senden Daha Güzel dizisi büyük heyecan yaratmasına rağmen reytinglerde bir türlü beklenen çıkışı yapamadı.

İlk bölümünden bu yana reytinglerde oldukça vasat giden Senden Daha Güzel’de hikayenin hareketlenmesi için son dönemin iddialı oyuncularından Şafak Pekdemir kadroya katıldı. Başarılı oyuncunun Emir’in yıllar önce evlendiği Sevda isimli bir karaktere hayat verecek.

Reytinglerde bir türlü çıkış yapamayan Senden Daha Güzel’e yeni oyuncu dopingi! 7

1988 yılında İstanbul’da dünyaya gelen Şafak Pekdemir, 2010 yılından bu yana dizilerde yer alıyor. Türk Malı, Şüphe, Firar gibi yapımlarda deneyim kazanan oyuncu, Leyla ile Mecnun dizisindeki Nisan karakteri ile dikkatleri üzerine çekti.

Şafak Pekdemir, asıl büyük çıkışını ise 2018 ile 2021 yılları arasında Zehra karakteri ile yer aldığı Yasak Elma sayesinde elde etti. En son 2021 yılında Yalancılar ve Mumları isimli beş bölüm süren dizide izlediğimiz oyuncu, uzun bir aradan sonra yeniden setlere Barış Akarsu Merhaba filmi ile döndü.

Barış Akarsu Merhaba filmindeki çekimlerini tamamlayan başarılı oyuncu şimdi de Fox TV’de ekrana gelen Senden Daha Güzel’le dizi setlerine dönüş yapacak. Şafak Pekdemir kısa süre önce yaptığı açıklamada gönlünün hep televizyon dizilerinden yana olduğunu söylemişti.