Ana sayfa Sosyal Medya Aşklarıyla gündemden düşmeyen Cemre Baysel ve Aytaç Şaşmaz çiftinden çok özel açıklamalar!..

Aşklarıyla gündemden düşmeyen Cemre Baysel ve Aytaç Şaşmaz çiftinden çok özel açıklamalar!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay –Baht Oyunu adlı dizide partner olduktan sonra aşk yaşamaya başlayan  Cemra Baysel ve Aytaç Şaşmaz çifti, geçtiğimiz hafta Hürriyet Gazetesi Pazar Eki tarafından gerçekleştirilen bir ankette birinci olmuştu.

Gazetenin okurlarına, son dönemde ‘en iyi’ buldukları başrol kadın ve erkek genç oyuncuların sorduğu ankette 360 bin oy kullanıldı. Dizi setinde tanışıp gerçek hayatta da aşk yaşamaya başlayan Aytaç Şaşmaz ve Cemre Baysel çifti 20 kadın ve 20 erkek finalist arasından en çok oyu alarak listenin ilk sırasında yer aldı.

360 bin oyun kullanıldığı anket sonucunda Türkiye’nin yeni jönü ve jönfisi seçilen ünlü çift, Hürriyet Gazetesi’nden Hakan Gence’ye verdikleri röportajlarda çarpıcı açıklamalarda bulundular.

Aytaş Şaşmaz, ‘İlişkinde de ruh güzelliği midir öncelik?’ sorusunu şu sözlerle yanıtladı; “Tabii ki dış güzellik önce ama sonra karşındaki insanı tanıdıkça, vakit geçirdikçe, o enerji ve frekans tutuyorsa, konuştuktan sonra ‘Aman be’ demiyorsan o insan senin için değerli hale geliyor. Çünkü herkese katlanamazsın, kimse de sana katlanamaz.”

Aşklarıyla gündemden düşmeyen Cemre Baysel ve Aytaç Şaşmaz çiftinden çok özel açıklamalar!.. 7

“Aşk, bana biraz enerjilerin çatışması, birleşmesi gibi geliyor. Zıt kutuplar gibi değil de, bir şeylerin iç içe geçmesi, birleşmesi, kabul görmesi gibi bir şey” sözleriyle dikkat çeken yakışıklı oyuncu, ilşkkide nasıl bir partner olduğunu ise şöyle anlattı; ” İlişkide yeri gelince romantik, yeri gelince realistim. Çok açıksözlüyüm, içim dışımda, anlatırım, derdime çare bulmaya çalışırım… Ama yeri gelince de tatlı bir yerden romantiğimdir.”

Güzel oyuncu Cemre Baysel ise “Çok konuşan erkeğe tahammül edemem” şeklindeki sözleriyle dikkat çekerken, aşkın kendisini güler yüzlü bir insan yaptığını ifade etti.

Nazara inandığını belirten oyuncu, “Nazar boncuğu arada taşırım, annem takarsa. Yapmaya başlayınca duramadığım şey ise Yemek. Doysam bile yemeye devam ediyorum” ifadelerini kullandı.