Ana sayfa Dizi Haberleri Aytaç Şaşmaz’ın merakla beklenen yeni projesi belli oldu! İşte detaylar!..

Aytaç Şaşmaz’ın merakla beklenen yeni projesi belli oldu! İşte detaylar!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay –Ünlü oyuncu Aytaç Şaşmaz ekranlara en son Baht Oyunu adlı diziyle geldi. Dizinin  final yapmasının ardından bir süredir ekranlarda yer almayan oyuncunun yeni projesi hayranları tarafından merakla bekleniyordu.

Aytaç Şaşmaz yeni sezonda,  Ay Yapım’ın ses getirecek projesiyle yeniden ekranlara dönecek. Türkiye’de pek çok özel projeye imza atan Ay Yapım’ın yeni dizisi, ABD yapımı Beverly Hills 90210’un yerli versiyonu olacak.

Beverly Hills 90210 uyarlaması dizi yeni sezonda Fox TV ekranlarında, Gelecek Uzun Sürer adıyla yerini alacak. Dizinin başrolünde yakışıklı oyuncu Aytaç Şaşmaz rol alacak. Şimdiden yeni sezonun en iddialı yapımları arasında gösterilen yerli Beverly Hills dizisinin kadrosunda Necip Memili ve Meral Çetinkaya da kesinleşen isimler arasında yer alıyor.

Aytaç Şaşmaz dizide ‘Evren’ karakterine hayat verecek. Beverly Hills 90210 dizisinde başrol Luke Perry’nin hayat verdiği Dylan McKay’ı yakışıklı oyuncu canlandıracak.

Aytaç Şaşmaz'ın merakla beklenen yeni projesi belli oldu! İşte detaylar!.. 7

Bir grup liseli gencin hikayesini anlatan Gelecek Uzun Sürer dizisinde ‘Harun’ karakterine Çukur ve Üç Kuruş’un sevilen ismi Necip Memili hayat verecek.

İddiaya göre, Mert Yazıcıoğlu, Hafsanur Sancaktutan ve Aslıhan Malbora da kadroda. Ahsen Eroğlu’nun adı geçtiği dizinin genç oyuncu kadrosu henüz netleşmedi. Kadroda netleşen üç isim var: Aytaç Şaşmaz, Necip Memili ve Meral Çetinkaya.

FOX TV’de yeni sezonda ekrana gelecek olan Ay Yapım imzalı Gelecek Uzun Sürer dizisini Çukur ve Üç Kuruş’un senaristi Damla Serim kaleme alacak. Dizinin yönetmen koltuğunda ise Deniz Yorulmazer oturacak.