Ana sayfa Dizi Haberleri Reytinglerde hüsrandan sonra Tuzak dizisinden gelen sevindirici haber!

Reytinglerde hüsrandan sonra Tuzak dizisinden gelen sevindirici haber!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com/Detay – TV8’in iddialı bir yapımı olarak ekrana gelmeye başlayan Tuzak dizisi, ne yazık ki beklenen reytinglere ulaşamadı! Çarşamba akşamları yayınlanan Tuzak, çoğu zaman reytinglerde günün ilk 10 listesinde bile yer alamadı!

Başrolde yer alan Akın Akınözü ve Bensu Soral partnerliği, izleyenler tarafından beğenildi. Hikayesi de ayrıca izleyen kişiler tarafından merakla takip ediliyordu. Fakat hedeflenen izleyici kitlesini yakalayamadı ne yazık ki dizi!

Fabrika Yapım ve Acun Medya ortaklığında hazırlanan Tuzak dizisiyle ilgili final kararı zaten bir süredir bekleniyordu. Yaşanan hayal kırıklıklarıyla dolu reyting sürecinin ardından dizinin 13. bölümde bitmesi ile ilgili haberlerin ardından ise bir güzel gelişme yaşandı!

Akın Akınözü’nün daha önce rol aldığı Kaderimin Oyunu dizisi de beklenenin altında reytingler almıştı. Star TV’de ekrana gelen dizi, yurtdışından gelen talepler neticesinde sezon sonuna kadar devam edebildi. Hatta başka ülkelere satışları yüzleri güldüren dizinin 2. sezonda da devam kararı alınmış ama çok düşük olan reytinglerin bu durumu karşılayamayacağı hesaplanarak bir sezon sonunda final yapmıştı.

Reytinglerde hüsrandan sonra Tuzak dizisinden gelen sevindirici haber! 7

Akın Akınözü isminin Tuzak dizisini de en azından sezon sonuna kadar götürmesi beklense de maliyetlerin karşılanamaması sonrasında alınan kararlar diziyi izleyenlerin beklediği bir gelişmeydi aslında.

Bu arada Tuzak dizisi, Türkiye’deki yayınını bitirmeye hazırlansa da yurtdışından güzel haberlerle anılmaya devam ediyor! Reytingleriyle üzen, sosyal medyadan gelen destekle ise şaşırtan dizi Tuzak, yurtdışındaki başarısına bir yenisini daha ekledi! Dizi, yakında Meksika’da yayınlanacak!

Kaderimin Oyunu dizisi gibi final yapsa da gelen taleplerle dizi, dünyanın farklı ülkelerinde pek çok kişiyi etkileyecek ve sevindirici gelişmelere imza atmaya devam edecek!