Ana sayfa Sosyal Medya Reytinglerde kötü giden Gülümse Kaderine’nin yıldızı Erkan Meriç oldu!

Reytinglerde kötü giden Gülümse Kaderine’nin yıldızı Erkan Meriç oldu!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Özellikle Bahar Şahin hayranları tarafından dört gözle beklenen Gülümse Kaderine bayram tatili yapmadı. Dizinin dün akşam ikinci bölümü yayınlandı. Reytinglerde istenen çıkışı yakalayamayan Fox TV dizisi en çok oyuncularından Erkan Meriç’e yaradı.

Yapımını Avşar Film, yapımcılığını Şükrü Avşar’ın üstlendiği Gülümse Kaderine dizisi bu hafta ikinci bölümüyle reyting sıralamasını yükseltti. Gülümse Kaderine dün akşam yayınlanan bölümüyle tüm izleyicilerde dokuzunculuktan dördüncülüğe yükseldi. Ancak reyting puanı hala ortalamanın bir hayli altında.

Gülümse Kaderine’nin dün akşamki yükselişinin en önemli sebebi hiç kuşkusuz çarşamba akşamlarının en çok izlenen dizileri Kuruluş Osman ve Sadakatsiz’in dün akşam ekrana gelmemesiydi. TRT 1’de ekrana gelen Kara Tahta da yayınlanmayınca meydan Gülümse Kaderine ile TV8’de yayınlanan Annenin Sırrıdır Çocuk’a kalmıştı.

Reytinglerde kötü giden Gülümse Kaderine’nin yıldızı Erkan Meriç oldu! 66

Aslında hikayesiyle büyük ilgi çeken dizinin önümüzdeki hafta sıralamada yine geriye düşmesi tahmin ediliyor. Öte yandan reytinglerde kötü giden Gülümse Kaderine dizisi en çok Fırat karakterini canlandıran Erkan Meriç’e yaradı. Meriç performansıyla dikkatleri üzerine çekmeye devam ediyor.

Bugüne kadar canlandırdıklarından çok farklı bir karaktere hayat veren Erkan Meriç, Gülümse Kaderine’deki performansıyla dikkatleri üzerine çekiyor. Biraz psikopat bir kişiliğe sahip olan Fırat, izleyicilerin pek de haz etmediği bir karakter. Bu rolün altından başarıyla kalkan Erkan Meriç, izleyicilerden övgüyü toplamaya devam ediyor. İzleyiciler Erkan Meriç’in performansıyla ilgili yorumlarını sosyal medyada paylaşmaya devam ediyor.

Bahar Şahin ve Sude Zülal Güler’in başrolleri paylaştığı Gülümse Kaderine dizisinin senaryosunu Burcu Över yazıyor. Dizide ayrıca Mine Tugay, Burak Sergen, Doğan Bayraktar, Yalçın Hafızoğlu, Aslı Sümen, Ertuğrul Postoğlu, Ahu Sungur gibi usta isimler yer alıyor.

Erkan Meriç’in performansıyla ilgili sosyal medyada paylaşılan yorumlardan bazılarını aşağıda görebilirsiniz.

Reytinglerde kötü giden Gülümse Kaderine’nin yıldızı Erkan Meriç oldu! 67 Reytinglerde kötü giden Gülümse Kaderine’nin yıldızı Erkan Meriç oldu! 68 Reytinglerde kötü giden Gülümse Kaderine’nin yıldızı Erkan Meriç oldu! 69 Reytinglerde kötü giden Gülümse Kaderine’nin yıldızı Erkan Meriç oldu! 70 Reytinglerde kötü giden Gülümse Kaderine’nin yıldızı Erkan Meriç oldu! 71 Reytinglerde kötü giden Gülümse Kaderine’nin yıldızı Erkan Meriç oldu! 72 Reytinglerde kötü giden Gülümse Kaderine’nin yıldızı Erkan Meriç oldu! 73