Ana sayfa Sosyal Medya Ünlü oyuncu Engin Akyürek bir kez daha gönülleri fethetti!:.

Ünlü oyuncu Engin Akyürek bir kez daha gönülleri fethetti!:.

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay-  14 Haziran’da Türkiye’deki yayın hayatına başlayacak olan The Walt Disney Company’nin tüm dünyada milyonlarca üyeye sahip dijital yayın platformu Disney Plus’ın ilk Türk içeriği olan Kaçış dizisi ile hayranlarının karşısına çıkmaya hazırlanan ünlü oyuncu Engin Akyürek bayram paylaşımıyla hayranlarının gönlünü bir kez daha fethetti.

Instagramn hesabından bir fotoğrafını yayınlayan oyuncu hayranlarının Ramazan bayramını kutladı. Engin Akyürek takipçilerini mest eden fotoğrafına, ‘Bol gülüşlü bayramlar’ notunu düştü.

Oyuncunun paylaşımı kısa sürede yüz binlerce beğeni alırken fotoğrafa binlerce yorum yapıldı. Hayranları da Engin Akyürek’e iyi bayramlar dilediler.

Ünlü oyuncu Engin Akyürek bir kez daha gönülleri fethetti!:. 7

Rol aldığı yapımlar sayesinde ünü Türkiye sınırlarını çoktan aşan Engin Akyürek’in tüm dünyadaki milyonlarca hayranı, Disney Plus’ın Kaçış dizisini merakla bekliyor. Diziden geçtiğimiz günlerde yayınlanan ilk fotoğraflar oyuncunun hayranlarını bir hayli heyecanlandırdı.

Kaçış dizisinin oyuncu için özel bir anlamı daha var; Yapımcılığını O3 Medya ve Same Film’in üstlendiği dizinin hikayesini de Engin Akyürek kaleme aldı.

Senaryosunu Ali Doğançay’ın  yazdğı Kaçış aynı zamanda Disney Plus platformunda yayınlanacak ilk yerli yapım olacak.

Bu nedenle ön plana çıkan dizide Engin Akyürek’e  Sen Anlat Karadeniz dizisi ile ünlenen İrem Helvacıoğlu eşlik ediyor. İkili, başrolde yer aldıkları yapımda savaş muhabirlerine hayat veriyorlar.