Ana sayfa Dizi Haberleri Reytinglerde zirveye yerleşen Üç Kız Kardeş’te büyük bir değişim var!

Reytinglerde zirveye yerleşen Üç Kız Kardeş’te büyük bir değişim var!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – İclal Aydın’ın aynı adlı eserinden uyarlanan Kanal D dizisi Üç Kız Kardeş bu hafta yayınlanan dördüncü bölümünde reyting zirvesine yerleşti. Salı akşamları izleyiciyle buluşan dizinin ekibinde önemli bir değişiklik yapıldı.

Reha Özcan, İclal Aydın, Özgü Kaya, Berker Güven, Almila Ada, Melisa Berberoğlu ve Veda Yurtsever’in başrollerinde yer aldığı dizi en son yayınlanan bölümüyle de reytinglerde patlama yaparak birinciliği elde etti. Reyting yarışına aşağılardan başlayan Üç Kız Kardeş’in bu yükselişi herkesi şaşırttı.

Dizi reytinglerde çok başarılı gidedursun ekibinde çok önemli bir değişikli yapıldı. Dizinin senaryosunu ilk bölümünden bu yana kaleme alan Betül Yağsağan, yerini Nilüfer Özçelik ve Sevgi Yılmaz’a bıraktı. Bu değişimin sebebi açıklanmadı. Nilüfer Özçelik en son Benim Adım Melek dizisinin senaryosunu yazmıştı. Sevgi Yılmaz da, Oğlum ve Çalıkuşu dizilerinde görev almıştı.

Reytinglerde zirveye yerleşen Üç Kız Kardeş’te büyük bir değişim var! 7

Kanal D’nin yeni dizisi Üç Kız Kardeş naif konusuyla ekrana gelmeye hazırlandığında şatafatlı tanıtımlar yapılmadı. Bir Ege kasabasında yaşayan ailenin hikayesini anlatan dizi bir ay önce kendi halinde yayınına başladı.

İlk bölümünde ortalamaya yakın reyting alan dizi her hafta istikrarlı bir şekilde puanlarını yükseltmeyi başardı. Ve en nihayet sessiz sedasız bir şekilde reytinglerin zirvesine yerleşti. Üç Kız Kardeş’in bu başarısı herkesi çok şaşırttı.

Üç Kız Kardeş dizisi ekrana ilk geldiğinde bazı eleştirmenler tarafından “Türkiye’nin yeni pembe dizisi” olarak tanımlanmıştı. Hatta dizinin Türkiye değil Latin Amerika ülkelerine yönelik çekildiği belirtilmişti. Ancak Üç Kız Kardeş Türkiye’de çok sevildi. Dizinin Latin Amerika ülkeleri tarafından da şimdiden ilgi gördüğü söyleniyor.