Ana sayfa Dizi Haberleri Gönül Dağı reytinglerin kralı, Kuzey Yıldızı yükseldi, Sen Çal Kapımı için alarm zilleri çaldı!

Gönül Dağı reytinglerin kralı, Kuzey Yıldızı yükseldi, Sen Çal Kapımı için alarm zilleri çaldı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Cumartesi akşamları yayınlanan 3 dizinin reyting sonuçları büyük merakla bekleniyordu. Sonuçlar geldi.TRT1 ekranlarında 15. bölümü yayınlanan Gönül Dağı dizisi, dün akşam da yine çok iyi reytingler elde etti. Survivor’ı tüm kategorilerde altına alan dizinin performansı son derece iyi.

9-10 arası reyting sonuçları alan dizinin geçen haftaya göre bir miktar düşüş yaşaması için çok da önemli bir gelişme değil. Zira dizi tüm izleyici kategorilerinde benzer sonuçlar alabilen nadir yapımlardan birisi olarak göz dolduruyor.

Show TV’nin sevilen dizisi Kuzey Yıldızı da geçen haftaya nazaran totalde çok iyi sonuçlar elde etti. 7’li seviyelere yeniden çıkan Kuzey Yıldızı, günü de totalde ikinci sırada tamamladı. Ancak AB grubunda dizinin durumu çok kötü. İlk 10’a bile bu kategoride giremeyen Kuzey Yıldızı için bu duruma bir çare bulunması iyi olacaktır. ABC1’de ise ortalama sonuçlar alan dizi ekranın eğlenceli yapımlarından birisi olarak izleyicileri güldürmeyi başarıyor.

Cumartesi akşamlarının romantik komedi dizisi Sen Çal Kapımı ise 30. bölümü ile ekrandaydı. Hande Erçel ve Kerem Bürsin ikilisinin başrolde buluştuğu dizi alarm zilleri çalmaya başladı. AB grubunda 4’ün altına sarkan reytingler dikkat çekerken, total ve ABC1’de 4’lü oranlardaki dizi yavaş da olsa düşüş yaşamaya devam ediyor. Sen Çal Kapımı’nın senaryosuna yönelik eleştiriler bu düşüşün nedeni olarak görülüyor. Dizi dün akşam totalde günü 9. olarak tamamlarken, AB’de 5. oldu ve ABC1’de ise 6. oldu.

İşte 6 Şubat Cumartesi günü reytinglerde ilk 10 program listesi:

Gönül Dağı reytinglerin kralı, Kuzey Yıldızı yükseldi, Sen Çal Kapımı için alarm zilleri çaldı! 1