Ana sayfa Sosyal Medya Ertan Saban ve Devrim Özkan ikilisinin ateşi, dizi hayranları fena sardı!

Ertan Saban ve Devrim Özkan ikilisinin ateşi, dizi hayranları fena sardı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Yaz döneminin belki de en sürpriz çifti olarak nitelendirilebilecek olan ikili Ertan Saban ile Devrim Özkan oldu. Gelsin Hayat Bildiği Gibi isimli Show TV dizisinde partnerlik yapan iki oyuncu da etkili performansları ile dizi hayranlarını memnun ediyor .

İkinci bölümü geride kalan dizide Songül ile Sadi karakterleri arasındaki etkileşim her sahnede daha da çok öne çıkıyor ve izleyiciler için de bu iki karakterin bundan sonraki hikayesi büyük bir merak unsuru olarak gözüküyor.

Gani Müjde’nin senaryosunu yazdığı ve genel konseptini tasarladığı dizinin, oyuncu seçimindeki başarı da herkesin kabul ettiği bir gerçek. Ertan Saban, Sadi Payaslı gibi çok farklı ve sıra dışı birini canlandırma konusunda yeteneklerini sergiliyor.

Ertan Saban ve Devrim Özkan ikilisinin ateşi, dizi hayranları fena sardı! 8

Ertan Saban’a bu zorlu rolünde eşlik eden Devrim Özkan ise komiser Songül karakterinde beklentilerin de üzerine çıkan bir ilgiyi üzerine çekti.

Sadi ile Songül’ün dizi içindeki atışmaları ise sosyal medyanın yeni gözdesi oldu. Bu iki karakter üzerinden yaratılan atışmaların heyecanı binlerce tweet ile sosyal medyayı sararken, Ertan Saban ile Devrim Özkan ikilisinin aykırı ama birbirlerine yakışın hali de gözlerden kaçmıyor.

Ertan Saban ve Devrim Özkan ikilisinin ateşi, dizi hayranları fena sardı! 9

Gelsin Hayat Bildiği Gibi dizisinin ikinci bölümüyle birlikte artan reytinglerinde izleyicilerin Sadi ile Songül karakterlerinin zıtlıklarla dolu ama ortak noktaları da görülmeye başlanan hikayeleri etkili oldu.

Songül ve Sadi arasında ilerleyen bölümlerde yaşanacak bir aşk ise dizinin izleyicilerini fazlasıyla şaşırtacak ve ilgiyi de artıracak gibi gözüküyor.

Birçok dizi hayranı sosyal medyada “Hiç beklemezdim ama birbirlerine ne kadar çok yakıştılar” diyerek şaşkınlıklarını da ifade eden yorumlar paylaşıyor.