Ana sayfa Dizi Haberleri Reytinglerin kralı Masumlar Apartmanı, nasıl olur da Sen Çal Kapımı’dan 9 kat fark yer!

Reytinglerin kralı Masumlar Apartmanı, nasıl olur da Sen Çal Kapımı’dan 9 kat fark yer!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay -Milyonlarca televizyon izleyicisi, Salı akşamları TRT1 ekranının başına geçiyor ve Masumlar Apartmanı’nı izliyor. Her bölümü büyük heyecan fırtınası şekilnde geçen dizinin reytingleri de sezonun en iyisi… Masumlar Apartmanı hem konusu hem de oyuncu kadrosu ile bu sezonun en büyük sürprizi oldu.

Ezgi Mola, Merve Dizdar ikilisi çok iyi iş çıkarıyor. Birkan Sokullu ve Farah Zeynep Abdullah’ın da onlarrdan aşağıya kalır bir yanı yok… Sonuç olarak her hali ile sezonun 1 numaralı yapımı Masumlar Apartmanı… Ancak dizinin sosyal medyadaki konuşulması o kadar düşük ki, herkes bu duruma çok şaşırıyor.

Ekrana milyonları taşıyan dizi, kendisinin yarısından daha az reyting alan Sen Çal Kapımı dizisinden tam tamına 9 kat fark yedi. Son 1 haftanın dizi verilerini Medya Takip Merkezi’nin sosyal medya dinleme servisi Digilup araştırdı.1.5 milyona yakın iletinin paylaşıldığı son 1 haftada da yine birincilik Sen Çal Kapımı dizisinin oldu.

Diziyle ilgili olumlu yorumların arttığı bir hafta geride kalırken, ikinci sırayı Sefirin Kızı ve üçüncülüğü de Baraj elde etti. Ancak Sen Çal Kapımı’nın ikinci ve üçüncü dizi ile arasında da dağlar kadar fark var.

Bir başka ilginç nokta ise sezonun en başarılı dizisi Masumlar Apartmanı hakkında son 1 haftada sadece 37 bin 800 mesaj paylaşılması oldu. Dizi neredeyse sosyal medyada sürünüyor… Ancak reytinglerde de sezonun en iyisi noktasında…

Bu tezatlık bir yana dursun, Sen Çal Kapımı dizisinin Masumlar Apartmanı’na tam 9 kat fark atması da bir başka garip durum. İşte son 1 haftanın sosyal medyada dizi karnesi:

Reytinglerin kralı Masumlar Apartmanı, nasıl olur da Sen Çal Kapımı'dan 9 kat fark yer! 7