Ana sayfa Sosyal Medya Sefirin Kızı’nın Kahraman’ı Bülent Şakrak’ın hayalini kurduğu proje gerçek oldu!

Sefirin Kızı’nın Kahraman’ı Bülent Şakrak’ın hayalini kurduğu proje gerçek oldu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay -Star TV ekranlarında yayınlanmakta olan Sefirin Kızı dizisinin kötü adamı Kahraman’a hayat veren kişi, Bülent Şakrak’tan başkası değil. Uzun yıllardır sektörün içinde olan ve birbirinden farklı projelerde boy gösteren oyuncu, şimdi de Star TV’nin iddialı dizisi için emek veriyor.

Ceyda Düvenci ile evli olan usta oyuncu, hayalini kurduğu bir başka projeyle daha ekranda yer alacak olmanın heyecanı içinde… Oyuncu, instagram hesabından yaptığı paylaşım ile yeni projesinden detaylar anlattı.

Anadolu’yu karış karış gezen ve bölgelerin güzellikleri hakkında detaylı bilgiler veren Bülent Şakrak’ın Seferi isimli programı 25 Aralık Cuma günü Bein Connect platformunda izleyicilerle buluşacak.

Oyuncu, “Bir hayaldi,gerçek oldu..25 Aralık günü @beinconnect_tr de SEFERİ yayına giriyor..Dilimiz döndüğünce yol hikayemizi anlatmaya çalıştık” diyerek müjdeyi verdi

Hayaline kavuşmasını sağlayan arkadaşlarına da teşekkür eden Bülent Şakrak, çalışma boyunca karmaşık duygular içinde olduklarını da söyledi.

İşte Bülent Şakrak’ın yeni projesinin tanıtım görüntüleri: