Ana sayfa Dizi Haberleri Reytinglerin zirvesine yerleşen Tozluyaka’da izleyicinin kafasında büyük bir soru işareti var!

Reytinglerin zirvesine yerleşen Tozluyaka’da izleyicinin kafasında büyük bir soru işareti var!

tarafından sule sule

Televizyongazetesi.com/Detay – Tozluyaka, yaz sezonunda reytinglerin tozunu attırmaya devam ediyor. Pazartesi akşamı yeni bölümüyle ekrana gelen dizi reyting puanlarını yükseltmeyi başardı. Bu arada dizinin hayranlarının kafasında çok büyük bir soru işareti var.

Bir gençlik dizisi olan ve Fox TV’de pazartesi akşamları izleyiciyle buluşan Tozluyaka en son yedinci bölümüyle ekrana geldi. Her hafta reytinglerde yükselen dizi bu hafta da aynı şekilde devam etti. Tozluyaka reyting puanını daha da yükselterek bu yazın en çok izlenen dizisi olmayı başardı.

Reytinglerin zirvesine yerleşen Tozluyaka’da izleyicinin kafasında büyük bir soru işareti var! 8

Tozluyaka reytinglerde yükseledursun dizinin en çok ilgi çeken karakterleriden biri de Serra Pirinç’in canlandırdığı Zeyno oldu. Bir erkek çocuğu gibi olan ve henüz güzelliğinin farkına varmayan Zeyno, iki erkek arasında kaldı.

Bu erkeklerden biri Ahmet Haktan Tavlanın canlandırdığı Çağrı. Anne ve babasının boşanmasının ardından büyük bir travma yaşayan Çağrı son derece yumuşak ve vicdanlı bir karakter. Bir yandan da mahallenin “erkek fatması” Zeyno’ya gönlünü kaptırmış durumda.

Reytinglerin zirvesine yerleşen Tozluyaka’da izleyicinin kafasında büyük bir soru işareti var! 9

Çağrı’nın rakibi ise Özgür Foster’ın hayat verdiği Ege. Zengin bir ailenin çocuğu olan Ege, çok yakışıklı olması nedeniyle son derece kibirli görünse de aslında içten içe iyi kalpli bir genç. Ailesi tarafından ihmal edilmesinin acısını yaşıyor.

Dizinin bıçkın genç kızı Zeyno ise güzelliğinin henüz farkına varmayan ve erkeklerle aşk ilişkisi kurma üzerine en küçük bir fikri olmayan bir genç kız. Çağrı ve Ege’nin hoşlandığı Zeyno’nun dizinin ilerleyen bölümlerinde hangisini seçeceği büyük bir merak konusu. Tahminlerini ve gönüllerinden geçeni sosyal medyada paylaşan izleyiciler sayesinde hem Zeyno karakteri dizinin en ilgi çeken isimlerinden biri oldu hem de onu canlandıran Serra Pirinç bir anda Türkiye’nin gündemine yerleşti.