Ana sayfa Dizi Haberleri Romantik komedilerde hep oluyor, Senden Daha Güzel dizisinden de bir aşk çıktı!

Romantik komedilerde hep oluyor, Senden Daha Güzel dizisinden de bir aşk çıktı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Romantik komedi dizilerinde yer alan oyuncuların birbirleri ile aşk yaşaması durumu artık normalleşmeye başladı. Geçen sezon bu durumu Alp Navruz ile Ayça Ayşin Turan ikilisinin aşkının yanı sıra, Cemre Baysel ile Aytaç Şaşmaz’da da görmüştük. Her iki çift de dizi setinde tanıştı ve sonrasında bugünlere kadar uzanan bir aşk ile birbirlerine bağlandı.

Cemre Baysel, geçen sezon Baht Oyunu dizisi ile çok iyi bir çıkış yaptıktan sonra, yeni sezonda da yine bir romantik komedi ile ekrana dönüş yaptı. Senden Daha Güzel dizisinde izlediğimiz oyuncunun partneri ise Burak Çelik oldu. Fox TV ekranında yayınlanan Senden Daha Güzel dizisinde Nazlı karakterini canlandıran Aslı Turanlı ile Emir olarak izlediğimiz Burak Çelik’in birlikte görüntülenmesi ise herkesi şaşırttı.

Romantik komedilerde hep oluyor, Senden Daha Güzel dizisinden de bir aşk çıktı! 7

İkili daha önceden tanışıyordu ama sette yeniden bir araya gelince birbirlerinden çok etkilendiler. Burak Çelik ile Aslı Turanlı’nın birlikte yemek yerken görüntülendi ve aşklarını da gizlemedi.

Burak Çelik, aşk iddialarını doğrularken, daha önceden birbirlerini tanıdıklarını ve her şeyin de yolunda olduğunu söyledi. İkili muhabirlerin soruları üzerine yanıt vermek istemedi, ama aşkı da gizlemeye çalışmadı.

Senden Daha Güzel dizisinde de bu ikili ile birlikte gelenek bozulmadı. Birçok aşkların ortaya çıktığı romantik komedi dizileri adeta genç oyuncuların birbirleri ile tanışıp hem yetenekleri ile milyonlara kendilerini kabul ettirmeleri hem de aşk hayatlarında önemli kararlar almaları konusunda çok etkili yapımlar oluyor.

Senden Daha Güzel dizisinin reytinglerinin düşük gelmesinin ardından Fox TV’nin 14. bölümde final yapmasına karar verdiğine yönelik bazı iddialar da basına yansıdı. İddialar doğru mu bilinmez ama dizinin düşük reytinglerle yoluna devam etmesi zaten zor gözüküyordu ve Fox TV’den yapılacak açıklama bekleniyor.