Ana sayfa Sosyal Medya Romantizmin dibine vurdular! İşte Neslihan Atagül ve Kadir Doğulu’nun rüya tatilden pozları…

Romantizmin dibine vurdular! İşte Neslihan Atagül ve Kadir Doğulu’nun rüya tatilden pozları…

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay- Ünlüler dünyasının merak edilen çiftlerinden Neslihan Atagül ve Kadir Doğulu, şu sıralar rüya gibi bir tatildeler… İkilinin sosyal medya paylaşımlarıyla mutlu anları hayranları tarafından heyecanla takip ediliyor.

İki başarılı ve şöhret sahibi oyuncu Neslihan Atagül eşi Kadir Doğulu, 2013-2014 sezonlarında Fox TV’de yayınlanan Fatih Harbiye dizisinde tanışmışlardı. İki yıllık beraberliklerinin ardından da 2016 yılında evlenmişlerdi.

Mutlu evlilikleriyle göz önünde olan çiftin bir süre önce yeniden birlikte başrolde yer alacakları bir dizi ile ekrana gelecekleri öğrenildi. Neslihan Atagül’ün başrolünde yer alacağı ile duyurulan Gecenin Ucunda isimli dizinin aynı zamanda TMC ile ortak yapımcısı oldu Kadir Doğulu.

Romantizmin dibine vurdular! İşte Neslihan Atagül ve Kadir Doğulu'nun rüya tatilden pozları... 9

Bu gelişme ile birlikte bir sürpriz haber de yakın zamanda geldi. Fatih Harbiye dizisinden yıllar sonra çiftin Gecenin Ucunda dizisinde birlikte başrolde yer alacakları duyuruldu.

Yeni sezona damgasını vurması beklenen Star TV dizisi Gecenin Ucunda’nın hazırlıkları sürerken çiftin balayı için gittikleri Seyşeller’den pozları sosyal medyada konuşulmaya başlandı. Neslihan Atagül, bir kaç gündür üst üste bu tatilden pozlarını paylaşıyor.

Romantizmin dibine vurdular! İşte Neslihan Atagül ve Kadir Doğulu'nun rüya tatilden pozları... 10

“Evet özlemiş olabilirim” notuyla yaptığı paylaşımların ardından oyuncu, aynı dönem çekilen pozlarıyla eşinin doğum gününü de kutladı. Romantik tatilden gelen bu sıcak pozlarla Neslihan Atagül, eşinin doğum gününü “İyi ki doğdun sevgilim. Doğduğun gün kutlu, olduğun her gün şölen senin! Seni çok seviyorum” sözleriyle kutlamayı tercih etti.

Romantizmin dibine vurdular! İşte Neslihan Atagül ve Kadir Doğulu'nun rüya tatilden pozları... 11

Bu arada çiftin rol alacakları Gecenin Ucunda dizisinde Kadir Doğulu’nun ‘Kazım’ ve Nesilhan Atagül’ün de ‘Macide’ karakterlerine hayat vereceği öğrenildi. Peride Celal’in “en güzel aşk romanım” diyerek sunduğu Gecenin Ucunda isimli kitabından uyarlanan yeni dizi için hazırlıklar devam ediyor. Dizinin çekimlerinin yaz aylarında başlaması bekleniyor.