Ana sayfa Sosyal Medya Saçını başını yolasım var! Maria ile Mustafa dizisinde herkes ona gıcık!

Saçını başını yolasım var! Maria ile Mustafa dizisinde herkes ona gıcık!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Hikayesi ve etkileyici atmosferi ile dikkat çeken dizilerden birisi de Maria ile Mustafa… Tam da atv ekranında izleyicilerin yoğun ilgi gösterdiği bir tarzda olan dizi nedense reytinglerde çok kötü performans sergiliyor.

Belki de alışılmış atv izleyicisi artık bu tür dizilerden pek de hoşlanmıyor. Maria ile Mustafa ilk 6 bölüm performansı ile reyting noktasında iyi bir izlenim bırakmadı. Hilmi Cem İntepe ve Jessica May ikilisinin başarılı uyumları da tabloyu değiştirmedi. Dizinin yeni bölümünde neler yaşanacağı ile ilgili detaylar ortaya çıktı.

İzleyiciler en çok da Gonca karakterine tepki gösteriyor. Tuğba Tutuğ, sürekli gündem oluyor. Başarılı oyunculuğu sayesinde karaktere izleyicilerin gıcık olmasını sağlayan Tutuğ, işini gayet iyi yapıyor. Sosyal medyada ise karakter hakkında çok ağır yorumlar yapılıyor. Elbette ki bu oyuncunun başarısının bir sonucu…

Maria ile Mustafa dizisinin 18 Ekim Pazar günü yayınlanacak olan 7.bölümünden 2. fragman yayınlandı. Maria’nın “Bebeğimi kaybediyorum” sözleri izleyicileri üzdü. Birçok dizi hayranı Maria’nın bebeğine bir şey olmamasını istiyor.

“Gonca’nın saçını başını yolasım var” diye yorum yapanlar da gülümsetiyor. Mustafa ise kaza geçirecek. İzleyicileri çok heyecanlı anların beklediği fragmanı aşağıdaki videodan izleyebilirsiniz.