Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Benim ne söylediğim önemli! Bensu Soral’dan güçlü bir duruş!

Benim ne söylediğim önemli! Bensu Soral’dan güçlü bir duruş!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Bensu Soral, uzun süredir ekranlardan uzakta. İçerde dizisinden bu yana yeni bir dizi anlaşması yapmayan oyuncu, şimdi de pandemi belirsizliğine takıldı.

Organize İşler Sazan Sarmalı isimli filmde başarılı performansı ile göz dolduran, son olarak Mest-i Aşk isimli yapımda yer alan oyuncu, yeni sezon için herhangi bir projesinin olmadığını yineledi. Oyuncu, pandemi nedeniyle gelecek günler hakkında bir fikrinin olmadığını ve beklemede olduğunu söyledi.

Eşi Hakan Baş ile akşam yemeğinden sonra görüntülenen oyuncu, şık elbisesi ile dikkatleri çekti. Muhabirlerin sorularını yanıtlayan Bensu Soral, “Bilmiyoruz ki, başımıza neler gelecek. Umarım her şey güzel olur da biz de yeni işlerimize başlarız. Ama tabii şu an hiçbir şey planlayamıyoruz. Yarınımız belli olmadığı için” şeklinde konuştu.

Eşi Hakan Baş ile ilişkisinde olumlu anlamda değişen çok şeyin olduğunun altını çizen oyuncu, eşinin sektörü çok iyi bildiğini ve fikirlerine değer verdiğini söyledi.

“Benden daha çok istiyor iyi bir projede yer almamı” şeklinde konuşan Bensu Soral, “Günün sonunda benim ne istediğim önemli” diyerek de son sözü kendisinin söylediğini hatırlattı.

Resim yeteneği ile de bilinen ünlü oyuncu, sosyal medyadan evinin duvarlarına yaptığı resimleri paylaşmış ve büyük ilgi görmüştü. Sergi açmak isteyen Bensu Soral, çizimlerin duvarda kaldığını belirtti. Oyuncu artık, evinin duvarlarını da çizmediğini sözlerine ekledi.

Omuzundaki rahatsızlığın gün geçtikçe düzeldiğini anlatan Bensu Soral, gün aşırı fizyoterapi gördüğünü ve pilates yaptığını söyledi.