Ana sayfa Dizi Haberleri Sadakatsiz dizisi sert düştü, reyting birinciliği Kuruluş Osman’a yazıldı!

Sadakatsiz dizisi sert düştü, reyting birinciliği Kuruluş Osman’a yazıldı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Çarşamba akşamları reyting rekabeti olanca hızıyla devam ediyor. Sadakatsiz dizisinin dün akşam ekrana gelen 21. bölümü yine büyük heyecana sahne oldu. Ancak dizinin reytinglerinde bugüne kadar çok iyi gelen oranların bu hafta düşük gerçekleştiği görüldü.

AB ve ABC1 gruplarında zirvede yer alma imkanı bulan, çoğunlukla da AB’yi birinci sırada bitiren Sadakatsiz dizisi bu sefer Kanal D’yi üzdü… Dizinin reytinglerindeki bu sert düşüşünün nedeni de merak ediliyor. Zira rakip diziler de ciddi bir yükseliş olmadığı için Sadakatsiz izleyicisi nereye gitti bu soru soruluyor… Sadakatsiz dün akşam düşmesine rağmen tüm kategorilerde ikinci sırada yer almayı da sürdürdü.

Sadakatsiz dizisi sert düştü, reyting birinciliği Kuruluş Osman'a yazıldı! 8

Kuruluş Osman dizisi ise rakibinin yaşadığı bu durumdan iyi faydalandı. Tüm kategorilerde çok iyi oranlar elde etmeye devam eden atv dizisi yine birincilikleri elde etti. Burak Özçivit’in başrolündeki dizinin kemik bir izleyici kitlesi bulunuyor ve bu kitle hiçbir zaman yapımı yalnız bırakmıyor.

Çarşamba akşamlarının zirvesinde yine iki güçlü dizinin çarpışması büyük ilgi gördü. Doğduğun Ev Kaderindir ile Masumiyet dizileri de kendi aralarında bir yarışa başladı.Her iki dizi de benzer oranlarla devam ediyor. Tv8’de Doğduğun Ev Kaderindir’in sert bir düşüş yaşadığı da artık net bir şekilde ortaya çıkmış durumda.

Benim Adım Melek dizisi ise iyice bu gruptan koptu ve oldukça düşük oranlarla devam edebiliyor. TRT1 dizisi dün akşam AB’de 16. olurken, total ve ABC1’de ise günü 14. olarak bitirdi.

İşte 10 Mart Çarşamba akşamı reytinglerde ilk 10 program listesi:

Sadakatsiz dizisi sert düştü, reyting birinciliği Kuruluş Osman'a yazıldı! 9