Ana sayfa Dizi Haberleri Kuzey Yıldızı İlk Aşk dizisinde neler oluyor? Aslıhan Güner, paylaşımıyla merak arttırdı!

Kuzey Yıldızı İlk Aşk dizisinde neler oluyor? Aslıhan Güner, paylaşımıyla merak arttırdı!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Cumartesi akşamları ekrana gelen Show TV’nin sevilen dizisi Kuzey Yıldızı İlk Aşk’ın 55. bölüm fragmanı yayınlandı. Tanıtımda sonunda Kamer ve Poyraz’ın evlendikleri görülüyor. Bu arada izleyenleri endişelendiren bazı sahneler de ekrana geldi. Yeni bölüm tanıtımının ardından Aslıhan Güner de yaptığı paylaşımla dikkat çekti.

Her hafta heyecanlı ve macera dolu bir bölümle ekrana gelen Kuzey Yıldızı İlk Aşk dizisinde başrolleri Aslıhan Güner ve İsmail Demirci paylaşıyor. İki oyuncunun başarılı performanslarıyla Kuzey ve Yıldız karakterlerine hayat verdiği dizide, hem eğlenceli hem de endişe yaratan anlar yaşanacak!

Geçtiğimiz hafta yayınlanan bölümde Rus mafyasının eline düşen Kuzey’i, Sefer ve Nahide ile gençleri kurtaran Yıldız, bu kez gözlerinin önünde yaşanan patlamada Kuzey için büyük panik yaşayacak.

Dizide Kamer ve Poyraz’ın kına geceleri ve düğünlerinden görüntüler yer aldı. Yine kavganın, tartışmanın, komedinin eksik olmadığı bir bölüm izleyenleri bekliyor.

Bu arada Aslıhan Güner’in güzelliğini bir kez daha gözler önüne serecek sahneler de ekrana gelecek. Dizideki düğünde gelinden adeta rol çalan Yıldız’ın bu sahnedeki hallerini de Aslıhan Güner instagram sayfasından paylaştı. Elbisesi ve saçlarıyla 55. bölümdeki halinden bir kare ile işte Aslıhan Güner…

Kuzey Yıldızı İlk Aşk dizisinde neler oluyor? Aslıhan Güner, paylaşımıyla merak arttırdı! 7

Heyecanın hiç bitmediği dizinin yeni bölümünde de önemli gelişmeler yaşanacak. Kamer ile Poyraz’ın kına ve düğün gününden görüntülerin ekrana geldiği tanıtımda genç çiftin Kuzey ile Yıldız’ı taklit etmesi dikkat çekiyor. Osman, Emin, Gökçe ve Mine’nin kavga etmesi gerilimi yükseltirken, Kuzey’in bulunduğu inşaatta gerçekleşen patlama korku dolu anlara sahne oluyor.

Yapımcılığını Süreç Film’in üstlendiği, yönetmen koltuğuna Ersoy Güler’in oturduğu Kuzey Yıldızı-İlk Aşk’ın başrollerini Aslıhan Güner ve İsmail Demirci paylaşırken, dizide Toygan Avanoğlu, Cezmi Baskın, Hüseyin Soysalan, Uğur Demirpehlivan gibi birçok başarılı isim de rol alıyor.Kuzey Yıldızı İlk Aşk’ın yeni bölümü Cumartesi akşamı saat 20.00’de Show TV’de!

İşte 55. bölüm fragmanı: