Ana sayfa Dizi Fragmanları Sadakatsiz dizisinde Asya’nın intikamının ilk adımları ortaya çıktı!

Sadakatsiz dizisinde Asya’nın intikamının ilk adımları ortaya çıktı!

tarafından ker_def

Kanal D’nin yapımcılığını Medyapım ve Mednova’nın üstlendiği, başrollerinde Cansu Dere ve Caner Cindoruk’a Melis Sezen’in eşlik ettiği dizisi Sadakatsiz, izleyicinin gönlünde taht kurdu.

Yayınlandığı ilk günden itibaren ilgiyle izlenen, sosyal medyadan sokağa kadar her yerde konuşulan Sadakatsiz, bu çarşamba akşamı 4’üncü bölümüyle ekrana gelecek. Cansu Dere ve Caner Cindoruk’u başrolde buluşturan dizinin geçtiğimiz bölümünde Volkan karakterinin sözleri olay olmuştu.

Geçen hafta Caner Cindoruk’un canlandırdığı Volkan karakterinin “İki kadını da aynı anda seviyorum” sözleriyle gündeme damga vuran dizi, pek çok polemiği de beraberinde getirdi. Tartışmalara neden oldu. Köşe yazarları yazdı, televizyon programlarında masaya yatırıldı.

Toplumun pek çok kesiminde ses getirdi. Aldığı yüksek reytinglerle de dikkat çeken Sadakatsiz’in yayınlanacak yeni bölümünde neler yaşanacağı merakla bekleniyor.

Sadakatsiz 28 Ekim Çarşamba akşamı Kanal D’de 4. bölümü ile izleyicilerin karşısına çıkacak. Yeni bölümde yine dikkat çeken sahneler olacak. Dizinin 4. bölüm ön izleme görüntüleri de yayınlandı…

Volkan’dan boşanmaya karar veren ve intikam isteyen Asya, panodaki güzel günlerin anılarıyla dolu resimleri topluyor… Böylelikle Volkan’a hiçbir şeyi hissettirmeden kendi yolunu çizen Asya’nın intikamının ilk anlarına bu akşam şahit olacaksınız. Evde sadece oğlu ile birlikte olduğu resimleri yerinde tutan Asya’nın bu duygusal anlarında arka fonda Sertap Erener’in Rüya isimli şarkısı da sahnenin duygusallığını artırıyor…

Volkan’ın ihanetiyle bir anda dünyası başına yıkılan Asya, kendi içinde girdiği savaşta yorgun düşüyor. Hayalleri yıkılan Asya, nasıl bir yol izleyecek. Bu savaştan galip çıkabilecek mi?