Ana sayfa Dizi Haberleri Sadakatsiz dizisinde büyük şok, hem bebek geldi hem de zaman atladı

Sadakatsiz dizisinde büyük şok, hem bebek geldi hem de zaman atladı

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kanal D ekranlarında izleyicilerle Çarşamba akşamları buluşmakta olan Sadakatsiz dizisinde ilginç gelişmeler yaşanıyor. Cansu Dere, Caner Cindoruk ve Melis Sezen’in başrollerinde yer aldığı dizinin 9. yeni bölümünde önemli gelişmelere şahitlik edeceksiniz.

Dizide zaman atlaması yaşanacak. Volkan ve Derin ilişkilerini ilerletmenin yanı sıra şimdi de bir kız çocuğu sahibi… Tabii ki aile de torunu gördükten sonra Volkan ve Asya davasını da unutup gitmiş. Ancak Volkan, oğlu Ali’yi elinden alan Asya’dan intikamını almanın hesaplarını yapıyor.

Ali’yi kazanmak için Volkan’a oyun yapan Asya, bir önceki bölümde büyük savaşı kazanmıştı. Annesini yerde kanlar içinde gören Ali, onunla kalmaya karar vermiş ve babasına sırt çevirmişti. 8. bölümden 9. bölüme dizinin müthiş bir değişim geçirmesi, birçok farklılığı da gözler önüne serecek. O süreçte neler yaşandığını kimse bilmiyor. Herhalde hikayede geriye gidilerek olaylar bütünleştirilecektir.

Sadakatsiz dizisinde büyük şok, hem bebek geldi hem de zaman atladı 8

Aradan geçen 2 yılın ardından Volkan işinde ilerledi ve çok ünlendi. Hatta ismi gazetelere kadar yansıdı. Asya da onun dönüşünden tedirgin… Volkan, sanki hiçbir şey olmamış gibi Asya’nın çalıştığı hastaneye gelecek. Olaylar da yeni bir döneme girildiğini gösterecek.

Bu sefer intikam alma sırası Volkan’a geldi. Ancak bu çok büyük ve kapsamlı bir intikama benziyor. Çünkü işi içinde velayet var. Volkan, oğlu Ali’yi kendi yanına çekmenin hesaplarını yapıyor. Bakalım Asya, tüm bu yaşananlara nasıl yanıt verecek.

Sadakatsiz dizisinde büyük şok, hem bebek geldi hem de zaman atladı 9

2 Aralık Çarşamba akşamı yayınlanacak olan Sadakatsiz dizisinin 9. bölümünden ilk fragman yayınlandı. Aradan yıllar geçiyor ve Volkan Asya’nın karşısına çıkıyor!

Aradan geçen iki yılın sonunda Volkan geri dönüyor. Asya’nın karşısına çıkan Volkan içinde taşıdığı derin öfke ile eski karısı bir savaşa başlamanın hazırlığını yapıyor. Ali’yi de kendi tarafına çekmeye çalışan Volkan, Asya’ya neler yapacak?

Sadakatsiz yeni bölümüyle Çarşamba 20.00’da Kanal D’de!